Inici / Cultura / 34a edició del Festival Colors de Música

34a edició del Festival Colors de Música

Aquest dilluns a la tarda el conseller de Cultura, Salomó Benchluch ha presentat la 34è edició del Festival Colors de Música que va donar el tret de sortida el passat 25 març amb el concert d’Ara Malikian. Aquest any el departament de Cultura ha editat en un llibret tots els concerts del festival fins al mes de desembre. 34è edició i 34 concerts.

Amb motiu del del 40è aniversari de la parròquia, s’ha ampliat la programació amb concerts de gran format d’artistes reconeguts com Ara Malikian, Sergio Dalma o Jane Birkin, que actuarà a Escaldes-Engordany acompanyada per una orquestra simfònica reten homenatge a Serge Gainsbourg, sense deixar de banda un clàssic del Fesitval com és la Nit de gospel. I el proper 15 de juny, amb motiu dels actes de celebració del 40è aniversari, tindrà lloc a les 21.30h. a la sala Prat del Roure l’espectacle Michael’s Legacy. Un espectacle homenatge a la carrera musical de Michael Jackson creat per la Jackson Dance Company, un musical de tribut amb videoclips, balls i veu en directe que repassa la discografia del rei del Pop. Les entrades per aquest espectacle, a un preu cinc euros, com pels concerts del Sergio Dalma i la Jane Birkin, s’han posat a la venda a partir d’avui mateix online a www.e-e.ad.

Respecte als cicles de música al carrer, donarà el tret de sortida la Setmana de jazz al carrer a la plaça Coprínceps a partir del 9 fins al 14 de juliol.

Agafarà el relleu el cicle Músiques del món durant tot el mes d’agost de dilluns a dijous amb els ritmes més diversos de formacions nacionals i internacionals. Enguany, com a novetat, s’han incorporat els Dimecres del públic, amb els grups més sol·licitats pels assistents als concerts d’estiu d’aquests darrers anys (Sense sal, Piratas Rumbversions, Patxi Leiva, Guillem Roma).

Un any més, la plaça Coprínceps tornarà a ser l’escenari de les cinc Nits del món, unes vetllades de música i gastronomia que ens traslladen a diferents indrets del món. Enguany, destaquen les Nits del món que retran homenatge a les ciutats agermanandes.

- 5 de juliol, Nit a Calella de Palafrugell amb el grup impulsor de la Cantada, Port Bo.

- 19 de juliol, Nit del Silenci: 4a edició.

- 2 d’agost, Nit a Lalin, Ciutat agermanada amb Escaldes-Engordany.

- 16 d’agost Nit a L’Etang- Salé- Illa de La Reunió, Ciutat agermanada amb Escaldes-Engordany.

- 30 d’agost Nit dels 80’& 90’.

La parròquia també acollirà el 18 de juliol el concert del finalista del festival Sax Fest 2018, acompanyat d’un quartet de corda de l’ONCA, així com dos concerts que s’emmarquen en el XIX Festival Internacional d’Orgue d’Andorra a l’església Sant Pere Màrtir. I és que aquest any se celebra una programació extraordinària per la celebració dels 30 anys de l’orgue de la parròquia.

Respecte als concerts de gran format, ens espera el 15 de novembre al Prat del Roure Sergio Dalma que retorna a l’univers italià amb un nou episodi de la seva exitosa col·lecció Vía Dalma. Venda d’entrades a www.e-e.ad. Preu: 20 euros.

I el 28 de novembre a l’escenari del Prat del Roure, tindrem el concert de Jane Birkin que ret homenatge a Serge Gainsbourg. Aquest concert, amb la col·laboració de l’Ambaixada Francesa, Jane Birkin li ret homenatge amb el seu últim disc amb cançons escrites per ell mateix. Gainsbourg s’inspirava molt en la música clàssica. La interpretació de la seva música per una orquestra simfònica i de les seves lletres per Jane Birkin donen una nova dimensió a la seva obra. Venda d’entrades a www.e-e.ad. Preu: 20 euros.

Clourà la 34è edició del Festival Colors de música el concert de gospel amb Charleston Gospel Voices” el 6 de desembre a l’església de Sant Pere Màrtir.