Inici / Gent Gran / 2a edició dels Esports d'Estiu de la Gent Gran

2a edició dels Esports d'Estiu de la Gent Gran

Per segon any consecutiu, el departament d’Esports i el departament de la Gent Gran s’associen per organitzar els Esports d’Estiu de la Gent Gran. Aquest dimecres al matí s'ha dut a terme la presentació en el marc de la cloenda dels tallers de la llar de jubilats. 

Després de la bona acollida de la primera edició amb 58 inscrits, el Comú torna a posar en funcionament aquest servei adreçat a majors de 60 anys. D’aquesta manera, s’ofereixen activitats adaptades als participants i encaminades a millorar l’equilibri, la força, l’elasticitat o la relaxació. I és que l’objectiu d’aquest projecte és apropar l’esport als majors de 60 anys amb activitats físiques i mentals que permeten mantenir les capacitats motrius, augmentar l’autoestima, facilitar les relacions socials, disminuir els nivells d’ansietat i estrés i conservar el cervell actiu. Es proposen excursions, curses d’orientació, circuits de tonificació, tallers de destresa, mini tenis, bàdminton, mini vòlei, gimnàstica de manteniment.

Tanmateix els Esports d’Estiu per a la Gent Gran comptaran amb la supervisió i l’assessorament de dos monitors titulats i una monitora de la Llar que s’adaptaran a les necessitats de les persones inscrites. També donaran pautes saludables i exercicis per a realitzar a casa amb l’objectiu millorar la qualitat de vida dels participants. Hi haurà 4 torns distribuïts entre els mesos de juliol i agost amb un màxim de 30 places per torn. Les activitats tindran lloc els dilluns i dimecres de 8.45h a11h i els dijous de 8.45h a 12h. El cost és de 10 euros per torn.

Les inscripcions es poden fer a la llar de jubilats i al departament d’Esports.

Més info aquí