Inici / Esports / Obertes les inscripcions de la 30a edició dels Esports d'Estiu

Obertes les inscripcions de la 30a edició dels Esports d'Estiu

Aquest dilluns s’obre el termini d’inscripcions de la 30a edició dels Esports d’Estiu d’Escaldes-Engordany adreçats a infants i joves de 3 a 16 anys. Enguany, els Esports d’Estiu compten amb el suport del Banc Sabadell Andorra. En els darrers anys, s’han anat introduint novetats permetent combinar de juliol a setembre els campus esportius amb les activitats d’estiu oferint a cada infant i jove la possibilitat de practicar esports, alhora que es potencien hàbits saludables a través del joc i del lleure.

Clica aquí per fer les inscripcions. 

Descarrega't el díptic aquí

Les activitats començaran el 2 de juliol i finalitzaran el 7 de setembre oferint 10 torns de 5 dies El preu per setmana d’activitats és de 72 euros amb el dinar inclòs, mentre que per als majors de 6 anys el dinar és opcional i el preu és de 41 euros. A més, també s’ofereix el servei de ludoteca a la tarda (de 18:30h a 20:30) amb un preu de 5 euros. També, hi ha la possibilitat d’escollir tot el dia o només activitats de matí amb o sense dinar.

Aquest any les inscripcions també es poden fer online a través de la pàgina web del Comú: www.e-e.ad. També es poden fer al secretariat d’Esports del Prat del Roure de dilluns a dijous de les 8h a les 17.15h i els divendres de les 8h a les 15h. Els Esports d’Estiu inclouen activitats com el tennis, bàdminton, hoquei, handbol, futbol, bàsquet, judo, atletisme, gimnàstica, BTT, excursions, sortides a Bosc Aventura… Des de la vessant del lleure s’ha preparat tallers de ritme, d’expressió corporal, visites als museus…

En definitiva, fins a trenta activitats diferents perquè infants i joves puguin gaudir de l’estiu d’una manera divertida i lúdica Per als més petits, la programació engloba sortides a la muntanya, al parc de bombers o a la granja, sense oblidar les activitats tradicionals com els jocs aquàtics, els tallers de contes i titelles o els tallers de disfresses i maquillatge.

Des del Comú també es recorda que les famílies que no poden fer front al cost d’aquesta activitat es poden acollir al Reglament d’exempcions de caràcter social.