Vols formar part del repartiment de l'espectacle

Fotografia: Arxiu Nacional d'Andorra. 

 

El departament de Cultura del Comú d’Escaldes-Engordany fa una nova convocatòria per buscar actors i actrius que vulguin participar a l’espectacle “Turistes i banyistes”, un espectacle itinerant per la part alta d’Escaldes-Engordany que integra el coneixement de la història d’Andorra i la descoberta d’indrets de la parròquia d’una manera divertida. Si vols formar part del repartiment t'esperem el divendres 29 de juny a les 18h. al vestíbul del Prat del Roure. 

 

“Turistes i banyistes” és una iniciativa que s’emmarca en els actes de celebració dels 40 anys de la parròquia i té com a fil argumental la importància de l’aigua en la història de Les Escaldes. I així n’han deixat constància tots aquells viatgers que han trepitjat les nostres Valls al llarg de la història. Les termes, les aigües sulfuroses, les fondes, els primers banyistes, els usos i costums de les seves gents van despertar la curiositat de cèlebres viatgers de finals de S.XVIII - S.XIX fins als nostres dies.

Don Francisco de Zamora, el Comte Henri Russell-Killought, Esteve Albert o el mateix mossèn Cinto Verdaguer van escriure en els seus diaris informació insòlita que ajuda a imaginar com era l’Andorra d’abans. Però no només ens parlen de l’aigua, sinó també de la pagesia, del cultiu de tabac, dels seus habitants… Anècdotes divertides, costums, noms i dades curioses que ens aporten una mirada fresca a la més bella pubilla d’Andorra.

Està previst que les representacions comencin a mitjan agost.

Més informació al departament de Cultura al telèfon 890875. 

 

Departament de Cultura del Comú d'Escaldes-Engordany, tel. 8090875.