Inici / Esports / L’espectacle del 3x3 a Escaldes-Engordany

L’espectacle del 3x3 a Escaldes-Engordany

Aquesta cap de setmana la plaça Coprínceps serà l’escenari, per tercer any consecutiu, dle torneig de classificació per la FIBA 3x3 Europe Cup Qualifier.

Els 59 equips (femenins i masculins) de 33 països, repartits en les 3 localitzacions, es jugaran el passi a la final de setembre a Bucarest (Rumania) que tindrà lloc del 14 al 16 de setembre. Aquest any, la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany acollirà 15 països amb 17 equips, tant en categoria masculina com femenina. Masculí: Eslovènia, Ucraïna, Holanda, Andorra, República Txeca, Hongria, Suïssa, Grècia. Femení: Hongria, Itàlia, Andorra, Espanya, Letònia, Estònia, Sèrbia, Azerbaidjan, Grècia.

Les actuals campiones del món, la selecció italiana, arribaran a Escaldes-Engordany dimecres 20 per a poder preparar el millor possible la eliminatòria. Andorra també podrà veure en directe els sots campions del món: la selecció holandesa.

SELECCIÓ ANDORRANA

Andorra estarà representada en ambdues categories amb els següents seleccionats: Cristina Andrés, Patrícia Vicente, Clàudia Guri, Nàdia Mun Daniel Mofreita, Jordi Olcina, Oriol Fernández, Rafa Casals La plaça Coprínceps tindrà una graderia amb capacitat per a 450 persones per a què es pugui gaudir en directe dels partits d’aproximadament 10’ de durada en horaris de 10 a 19h Una pantalla de 12m2 mostrarà la senyal del directe que la FIBA 3x3 enviarà en streaming per a tot el món. En cas de mal temps, les competicions es traslladaran al pavelló d’Escaldes-Engordany, el Prat Gran, a escassos metres de la plaça.

DUNK CONTEST

Dissabte 23, a les 20h, l’espectacle es traslladarà al Centre Comercial Illa Carlemany, que acollirà un any més el concurs d’esmaixades amb la presència de Loïc Moitry, el dunker francès guanyador de l’any passat, Arek Przybylski “Aro”, de la República Txeca i guanyador de l’edició 2016, l’italià Marco Favretto “Mr Jump” i el letó Renars Bulduris.

Clica aquí per consultar els horaris dels partits.