Inici / Cultura / Viu la revetlla de st. Joan amb l'Unió Proturisme

Viu la revetlla de st. Joan amb l'Unió Proturisme

Avui dia 21 de juny és el dia que comença astronòmicament l'estiu, una data plena de màgia i simbolisme i el preludi de la nit més màgica i curta de l'any.... La revetlla de st. Joan, nit de foc, bruixes, coca i petards, una nit que volem celebrar amb vosaltres i que per aquest motiu i com cada any, l'Unió Proturisme us proposa el següent programa de festa:

Demà divendres 22 de juny a les set de la tarda una Exhibició i cremada de la Falla Tradicional al Parc de la Mola donarà el tret de sortida per fer ambient pel dia de la revetlla.

Divendres 23 a les set del vespre el Pubillatge d'Escaldes-Engordany 2017-2018 juntament amb els trabucaires, recolliran la Flama del Canigó a Casa de la Vall, que posteriorment servirà per encendre la foguera. A partir de les onze de la nit s'inicia la Cremada de Falles pels carrers de la parròquia amb dos recorreguts que finalitzaran a l'aparcament de les Nacions Unides amb una gran traca final. 

Posteriorment es llegirà el Manifest a càrrec del Pubillatge d'Escaldes-Engordany 2017-2018, Ball de Fallaires i de Petits Fallaires de la UPTEE al voltant de la foguera i a mitjanit Encesa de la tradicional Foguera. 
Seguidament repartiment de coca acompanyada de xocolata i del tradicional "Còctel Explosiu" de la UPTEE, música, gresca i xerinola amb "PARTIVAL HITS SESSION". Èxits musicals d'ara i sempre, per a tots els públics.

Recorregut 1: Plaça Creu Blanca, C. d'Engordany, Av. Carlemany, Av. de les Escoles, C. del Prat Gran, C. François Miterrand, Av. de les Nacions Unides, arribada a l'aparcament de les Nacions Unides. 

Recorregut 2: C. del Valira, Av. Carlemany, C. dels Paraires, Av. Consell de la Terra, C. François Miterrand, Av. Nacions Unides arribada a l'aparcament de les Nacions Unides.