Inici / Urbanisme / El Comú aprova la revisió del POUPEE

El Comú aprova la revisió del POUPEE

El Consell de Comú ha aprovat aquest dilluns la revisió del Pla d'Ordenació i Urbanisme de la parròquia d'Escaldes-Engordany, després de l'informe favorable elaborat pel Govern. L’aprovació és un pas important per determinar les línies bàsiques d'un creixement urbanístic ordenat i sostenible de la parròquia d'Escaldes-Engordany, tenint-ne en compte les seves particularitats.

Durant el període d'exposició pública, el POPUEE va rebre una cinquantena al·legacions que s'han resolt, sense afectar l'esperit de la seva revisió. L'aprovació definitiva d'aquesta eina de planificació urbanística, també implica l'aixecament de la suspensió temporal d'atorgament de noves llicències d'obres majors de parcel·lació, d'urbanitzacions noves i edificacions d'obres de nova planta i consolidació de les ja existents en tots aquells sectors en què la planificació comporta qualsevol modificació del règim urbanístic anterior.

La parròquia d’Escaldes-Engordany fa un nou pas per assolir un model de parròquia més convenient en termes d'habitatge, impuls econòmic, usos del sòl, equipaments públics, mobilitat, infraestructures o patrimoni. Tot això tenint en compte la viabilitat tant econòmica com tècnica de les actuacions, la seguretat de les persones i dels béns, la sostenibilitat ambiental, l'equilibri i l'harmonia amb l'entorn, la protecció del patrimoni natural i cultural, la millora del paisatge urbà i natural.