Inici / Infància / Menú de març de les Escoles Bressol

Menú de març de les Escoles Bressol

 

DILLUNS

DIMARTS

DIMECRES

DIJOUS

DIVENDRES

 

 1

2

3

4

5

Dinar

Consomé

Gall dindi arrebossat i mongeta tendra i patata

Fruita

Amanida de remolatxa i pastanaga ratllada

Pollastre estofat i sèmola de blat

Fruita

Liquat de verdures

Lluç amb salsa de llimona i arròs blanc

Fruita

Puré de pèsols

Ous remenats amb pernil dolç i formatge

Fruita

Amanida d’enciam i tomàquet

Pasta a la crema amb carn picada de vedella

Fruita

Berenar

Pa amb tomàquet i formatge

Daus de poma

Coca de poma i llet

 

Creps de formatge

Grills de taronja

Macedònia de fuites naturals amb bastonets d’orenga casolans

Pa amb tomàquet i pernil dolç

Grills de mandarina

 

8

9

10

11

12

Dinar

Consomé

Pollastre al forn amb moniato

Fruita

Amanida de tomàquet

Escudella

Formatge fresc

Brou de peix

Paella del bebè

Fruita

Amanida de pastanaga i alvocat

Cuscús de xai i verduretes

Fruita

Liquat de verdures

Truita de patata i carabassó i tomàquet amanit.

Fruita

Berenar

Llet amb cereals

Pa amb xocolata

Trossets de maduixa

Pa amb tomàquet i formatge

Batut de fruita i bastonets de pa

Pancakes de plàtan i llet

 

15

16

17

18

19

Dinar

Amanida d’enciam, poma i tomàquet

Macarrons a la bolonyesa

Fruita

Brou vegetal

Puré de verdures i escalopa de gall dindi a la planxa

Iogurt

Brou de peix

Lluç amb patates i porros

Fruita

Amanida d’enciam i olives

Estofat de conill i pasta

Iogurt

Crema de cigrons

Pit de pollastre arrebossat i pastanaga ratllada

Fruita

Berenar

Pa de pessic i llet

Creps de pernil dolç

Grills de taronja

Pa amb tomàquet i formatge

Trossets de plàtan

Macedònia de fuites naturals i bastonets d’orenga casolans

Llet amb cereals

 

22

23

24

25

26

Dinar

Crema de verdures

Quiche Loraine

Fruita

Amanida de remolatxa i daus de formatge

Llenties estofades amb arròs i verduretes

Fruita

Brou vegetal

Brandada de bacallà

Fruita

Amanida de pastanaga i tomàquet

Fideus a la cassola amb filet de porc

Fruita

Consomé

Pollastre al forn amb xampinyons i verduretes

Formatge fresc

Berenar

Pa amb tomàquet i pernil salat

Daus de pera

Pancakes de plàtan i llet

Compota de poma i cereals

Batut de fruita i bastonets de pa

Pa amb tomàquet i gall dindi

Trossets de plàtan

 

29

 30

31

 

 

Dinar

Amanida de remolatxa i pastanaga

Pollastre a la cassola amb verduretes

Iogurt

Sopa d’estrelletes

Conill estofat amb pèsols i pastanagues

Fruita

Brou vegetal

Lasanya

Fruita

 

 

Berenar

Compota de fruites i bastonets d’orenga casolans

Pa amb tomàquet i pernil dolç

Daus de poma

Mona de Pasqua i llet

 

 

 

Nota: En cas que hi hagi algun imprevist, la Direcció de l’Escola Bressol es reserva el dret de modificar aquest menú sense avis previ.