Inici / Infància / Menú de març de les Escoles Bressol

Menú de març de les Escoles Bressol

 

DILLUNS

DIMARTS

DIMECRES

DIJOUS

DIVENDRES

 

2

 3

4

5

6

Dinar

Liquat de verdures

Pollastre al forn amb patates panadera

Iogurt

Sopa

Carn d’olla

Fruita

Consomé

Lluç amb patates i porros

Formatge fresc 

Puré de carabassó

Remenat d’ous amb formatge i pernil dolç

Fruita

Amanida variada

Cuscús de xai amb verduretes

Fruita

Berenar

 Pa tomàquet i pernil salat

Batut de fruites i galetes casolanes

Pa amb tomàquet i gall dindi

Llet amb cereals

Pa amb tomàquet i formatge

 

9

10

11

12

13

Dinar

Brou

Estofat de vedella amb verduretes

Iogurt

Consomé

Gall dindi arrebossat i mongeta tendra i patata

Fruita

Sopa d’estrelles

Truita de patata i carbassó amb tomàquet amanit

Fruita

Liquat de verdures

Paella del bebè

Formatge fresc

Brou

Pollastre al forn amb patates i xampinyons

Fruita

Berenar

Pa amb tomàquet i pernil dolç

Llet amb cereals

Formatge fresc i bastonets de pa casolans

Compota de poma i pa torrat

Pa tomàquet i pernil salat

 

16

17

18

19

20

Dinar

Amanida d’enciam, poma i tomàquet

Macarrons a la bolonyesa

Fruita

Brou

Trinxat de bledes i gall dindi a la planxa

Fruita

Liquat de verdures

Lluç amb salsa i arròs blanc

Fruita

Brou

Estofat de conill i pasta

Iogurt

Sopa de lletres

Truita a la francesa de formatge amb tomàquet amanit

Fruita

Berenar

Pa amb xocolata - llet

Natilles amb galetes casolanes

Pa tomàquet i formatge

Pa tomàquet i gall dindi

Pastís de poma - llet

 

23

24

25

26

27

Dinar

Brou

Quiche Lorraine

Fruita

Consomé

Estofat de pollastre amb verdures

Fruita

Amanida variada

Llenties estofades amb verduretes i arròs

Iogurt

Liquat de verdures

Lassanya

Formatge fresc

Brou

Brandada de bacallà

Fruita

Berenar

Llet amb cereals

Pa tomàquet i pernil dolç

Compota de poma i pa torrat

Pa amb tomàquet i pernil salat

Pastís de taronja i llet

 

30

 31

 

 

 

Dinar

Amanida variada

Pasta a la crema amb carn picada

Fruita

Sopa d’estrelletes

Conill estofat amb xampinyons i pastanagues

Formatge fresc

     

Berenar

Pa de pessic i llet

Pa amb tomàquet i gall dindi

 

 

 

 

Nota: En cas que hi hagi algun imprevist, la Direcció de l’Escola Bressol es reserva el dret de modificar aquest menú sense avis previ.