Menú de març de les Escoles Bressol
|
DILLUNS |
DIMARTS |
DIMECRES |
DIJOUS |
DIVENDRES |
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
Dinar |
Consomé Gall dindi arrebossat i mongeta tendra i patata Fruita |
Amanida de remolatxa i pastanaga ratllada Pollastre estofat i sèmola de blat Fruita |
Liquat de verdures Lluç amb salsa de llimona i arròs blanc Fruita |
Puré de pèsols Ous remenats amb pernil dolç i formatge Fruita |
Amanida d’enciam i tomàquet Pasta a la crema amb carn picada de vedella Fruita |
Berenar |
Pa amb tomàquet i formatge Daus de poma |
Coca de poma i llet
|
Creps de formatge Grills de taronja |
Macedònia de fuites naturals amb bastonets d’orenga casolans |
Pa amb tomàquet i pernil dolç Grills de mandarina |
|
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
Dinar |
Consomé Pollastre al forn amb moniato Fruita |
Amanida de tomàquet Escudella Formatge fresc |
Brou de peix Paella del bebè Fruita |
Amanida de pastanaga i alvocat Cuscús de xai i verduretes Fruita |
Liquat de verdures Truita de patata i carabassó i tomàquet amanit. Fruita |
Berenar |
Llet amb cereals |
Pa amb xocolata Trossets de maduixa |
Pa amb tomàquet i formatge |
Batut de fruita i bastonets de pa |
Pancakes de plàtan i llet |
|
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
Dinar |
Amanida d’enciam, poma i tomàquet Macarrons a la bolonyesa Fruita |
Brou vegetal Puré de verdures i escalopa de gall dindi a la planxa Iogurt |
Brou de peix Lluç amb patates i porros Fruita |
Amanida d’enciam i olives Estofat de conill i pasta Iogurt |
Crema de cigrons Pit de pollastre arrebossat i pastanaga ratllada Fruita |
Berenar |
Pa de pessic i llet |
Creps de pernil dolç Grills de taronja |
Pa amb tomàquet i formatge Trossets de plàtan |
Macedònia de fuites naturals i bastonets d’orenga casolans |
Llet amb cereals |
|
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
Dinar |
Crema de verdures Quiche Loraine Fruita |
Amanida de remolatxa i daus de formatge Llenties estofades amb arròs i verduretes Fruita |
Brou vegetal Brandada de bacallà Fruita |
Amanida de pastanaga i tomàquet Fideus a la cassola amb filet de porc Fruita |
Consomé Pollastre al forn amb xampinyons i verduretes Formatge fresc |
Berenar |
Pa amb tomàquet i pernil salat Daus de pera |
Pancakes de plàtan i llet |
Compota de poma i cereals |
Batut de fruita i bastonets de pa |
Pa amb tomàquet i gall dindi Trossets de plàtan |
|
29 |
30 |
31 |
|
|
Dinar |
Amanida de remolatxa i pastanaga Pollastre a la cassola amb verduretes Iogurt |
Sopa d’estrelletes Conill estofat amb pèsols i pastanagues Fruita |
Brou vegetal Lasanya Fruita |
|
|
Berenar |
Compota de fruites i bastonets d’orenga casolans |
Pa amb tomàquet i pernil dolç Daus de poma |
Mona de Pasqua i llet |
|
|
Nota: En cas que hi hagi algun imprevist, la Direcció de l’Escola Bressol es reserva el dret de modificar aquest menú sense avis previ.