1 / 3
1 / 3
1 / 3

La història de l'Esbart Santa Anna, a Cròniques

Aquest dijous dia 2 d’agost a partir de les 21.20h per Andorra Televisió arriba un nou capítol de Cròniques d’Escaldes-Engordany. Aquesta vegada, la sèrie repassarà la història de l’Esbart Santa Anna.

Des dels primers grups dansaries de fa gairebé 70 anys a l’Esbart actual, s’ha treballat constantment per millorar l’organització, el vestuari, els viatges, els grups de diferents edats i tot el que està relacionat amb el ball, la dansa i les tradicions. Pel que representa per la parròquia i per a moltes persones, l’Esbart Sta. Anna és una de les institucions més valorades i representatives d’Escaldes-Engordany.

En aquest capítol, set dansaires ens expliquen com era l’esbart en una època en la què hi havia pocs recursos, però on la il·lusió i les ganes de ballar eren tan grans que van establir el caràcter de l’actual Esbart Sta. Anna. Per aquest grup de dansaires de l’Esbart Sta. Anna, els records de com era el dia a dia a Escaldes-Engordany, els valors i el caràcter de la gent, estan molt presents. Avui segueixen parlant-ne amb respecte i recordant els valors de quan eren els joves de la parròquia.

Podeu recuperar els capítols a www.e-e40.com.