1 / 8
1 / 8
1 / 8
1 / 8
1 / 8
1 / 8
1 / 8
1 / 8

Cicle Músiques del món a la Coprínceps

A partir de l'1 d'agost agafa el relleu de la Setmana del jazz el cicle Músiques del món durant tot el mes d’agost de dilluns a dijous amb els ritmes més diversos de formacions nacionals i internacionals. Enguany, com a novetat, s'ha incorporat a la programació els Dimecres del públic, amb els grups més sol·licitats pels assistents als concerts d’estiu d’aquests darrers anys (Sense sal, Piratas Rumbversions, Patxi Leiva, Guillem Roma).

Us deixem el detall de tota la programació de tot el mes d'agost:

 

6/8 Marlik Bateries i baixos contundents, melodia de veu treballada i un guitarrista que no deixa indiferent a ningú. Un grup jove del País Basc que porta la frescor de la costa de Zumaia.

7/8 The Swing girls Un tribut a les millors cançons de les dècades 40, 50 i 60 interpretades per un trio de cantants amb un look-pin-up, Susanne Giorgi, Fanny Pérez i Mar Capdevila.

8/8 Sense Sal Amb 3 discs sota el braç i més de 150 concerts, aquesta formació jove presenta el seu nou projecte “Només tenim la veu” amb una enorme dosi d’il·lusió!

9/8 Iaraké & Ginger Un repertori de melodies del rock, soul i jazz dels anys 70 i 80 a càrrec de músics amb una llarga trajectòria.

13/8 Concert Jove amb motiu del Dia Internacional de la Joventut. Joves promeses del món de la música del país. Organitza el departament de Joventut d’Escaldes-Engordany.

14/8 Que tengo És l’immersió en un univers original i explosiu, una música a la vegada llatina i urbana, texts en castellà, francès i àrab. Descobrir aquest quartet és marxar de viatge!

15/8 Piratas Rumbversions Un directe fresc i potent sense etiquetes d’aquesta banda de músics de prestigi que combina grans clàssics de la rumba d’ara i abans.

20/8 Ngomez Nokass Tota la força del Senegal, a cop de tambors sabar, djembés i tamas. Un huracà sonor, un ritme frenètic i l’energia de la dansa africana!

21/8 Les Smiths “A French Tribute”, un treball eclèctic que permet descobrir la discografia del mític grup anglès The Smiths, que va marcar l’escena pop-rock internacional als anys 80.

22/8 Patxi Leiva Qui és? Patxi Leiva és artista. Així es sent i t’ho fa sentir des del primer moment. La seva personalitat és el seu estil.

23/8 Red Rombo Rock’n roll de tall clàssic amb influències country i rhythm and blues per no deixar de ballar.

27/8 The Teasers Una banda internacional amb una veu molt elegant de la cantant Tina Masawi per un repertori entre clàssics retro i modern del soul i del pop.

28/8 Migue- Chupi Project Migue Guerra defineix la música com un color de diferents tonalitats. Toca dins la línia funky-blues i amb la frescor de la improvisació, acompanyat de Toni Saigi “Chupi”. Mai toca el mateix ni de la mateixa manera!

29/8 Guillem Roma & Camping Band Orquestra Tot és mou i el món canvia i així ho fan a “Nòmades” nom del seu darrer treball, una autèntica experiència per deixar-se portar i viatjar pels paisatges d’aquest món.

Plaça Coprínceps a les 19.30h.

Concerts gratuïts

Imatges del concert d'aquest dimecres amb Enma Lewis & The BCN Fireballs.