Entrades a la venda per "Turistes i banyistes"

Les primeres representacions de 'obra 'Turistes i banyistes' del mes d'agost, pels carrers de la parròquia, es van cloure amb un total de 150 persones que es van apropar a veure l'espectacle. L'obra sorgeix dels diaris dels primers viatgers que van arribar al Principat i que van documentar la seva experiència amb les aigües termals. Aquests documents formen part del fons històric de la parròquia, i es poden consultar a l'Arxiu Històric, al carrer d'Engordany.

Un total de 25 actrius i actors amateurs, alumnes de l'Animal Escola de Teatre donen vida a personatges històrics com Esteve Albert, Mossèn Cinto Verdaguer, i a d'altres personatges no de renom però si importants en la nostra història, com són les bugaderes, els contrabandistes i tots aquells turistes i banyistes que des de segles enrere ens visiten per gaudir d'aquest be únic, l'aigua termal.

Ja teniu a la Venda les entrades per a les representacions de setembre, els dies 22 i 23, en dues sessions, a les 11.30 h i a les 12 h. Les entrades es poden comprar a l'oficina de turisme de la plaça sta. Anna a un preu de 3 €. Tel: 890 881