Inici / Cultura / No us perdeu el Petit cap de setmana per gaudir en família

No us perdeu el Petit cap de setmana per gaudir en família

El departament de Cultura del Comú d’Escaldes-Engordany organitza per quart any consecutiu el Petit cap de setmana, després de l’èxit de les darreres edicions. Aquesta tarda, el conseller de Cultura, Salomó Benchluch n'ha presentat la quarta edició amb tota la programació d'activitats.

Els dies 15 i 16 de setembre la plaça Coprínceps i el Prat del Roure acolliran des de tallers, tallers de cuina, teatre, espectacles o un pícnic electrònic. Totes les activitats organitzades pel Comú són gratuïtes pensades per compartir amb la família.

El tret de sortida del Petit cap de setmana serà el dissabte 15 de setembre a les 11h. a la plaça Coprínceps amb una gimcana en família sobre la part alta de la parròquia i amb proves relacionades amb el Món del cinema.

Dissabte 15 de setembre Plaça Coprínceps

- 11h. Gimcana en família: descoberta de la parròquia pels camins del cinema.

- 12.30h. Lliurament de premis de la gimcana i “vermutet”amb l’actuació del Cor Rock Encamp.

- 16.30 a 19h. Zinematik: Col·lecció de màquines i artefactes, sorgits de l’equipatge d’un mag imprescindibles pel naixement del cinema i tallers creatius de cinema per a famílies.

- 17h. Paradetes de berenars de cinema.

- 18h. A ritme de Hollywood! La música més emblemàtica del cinema interpretada per alumnes de l’Escola de música d’Escaldes-Engordany.

Biblioteca

- 17h. Estudi d’actors. El joc, la improvisació i la creació de petites escenes converteixen aquest taller en una aventura com a actors i actrius! Un taller d’interpretació per a famílies amb infants a partir de 7 anys. És imprescindible que els infants vinguin acompanyats mínim d'un adult.

Places limitades. Inscripcions al Dept. de Cultura al 890 875 o bé a l’a/: s.cultura@e-e.ad

Diumenge 16 de setembre: Prat del Roure

- 10.30 a 13h. Zinematik: col·lecció de màquines i artefactes, sorgits de l’equipatge d’un mag imprescindibles per naixement del cinema i tallers creatius de cinema per a famílies.

- 11.30h. Espai de tallers Càmera i acció! :

- Tastets de pel·lícula pels petits xefs. Crea els teus plats!

- Taller de creació de claquetes de cinema.

- Taller de disseny de cartells de pel·lícules.

- 12h. El misteri del museu: Misteri i riures no us en faltaran en aquesta obra de teatre interpretada per alumnes de L'Animal Escola de Teatre.

- 13 a 15h. Pícnic electrònic amb música de cinema. No t’oblidis les estovalles i la carmanyola, nosaltres posem la música! Música de pel·lícules!

Descarrega't aquí el programa complert.