Inici / Aparcaments / Ampliem el nombre d’aparcaments de motocicletes

Ampliem el nombre d’aparcaments de motocicletes

El departament d'Aparcaments del Comú d'Escaldes-Engordany ha ampliat el nombre de places d'aparcament de motocicletes, amb l'objectiu de facilitar als usuaris alternatives per evitar que aparquin en zones no habilitades per a vehicles de dues rodes.

En concret, s'han ampliat els reservats per a motocicletes en set aparcaments comunals de barrera i horitzontals (Veedors, Arnaldeta de Caboet, Fener, Església, Parnal, Pouader i Creu Blanca) oferint fins a 155 places d'aparcament gratuïtes. En alguns casos, s'han suprimit places d'aparcament de vehicles com al del Fener o a l'Arnaldeta de Caboet on se n'han eliminat 5, donant cabuda a 40 i 36 espais per a motocicletes, respectivament.

Paral·lelament, el mateix departament també ha pintat els passos de vianants de l'interior dels pàrquings per evitar que s’obstaculitzin els espais destinats als vianants.

D'aquesta manera, des del Comú d'Escaldes-Engordany es fa una crida perquè els conductors, especialment els de motocicletes, col·laborin i utilitzin les noves zones habilitades per aparcar els seus vehicles que se sumen a les 203 ja existents fora dels aparcaments.