Inici / Joventut / Torna el gEnErador de Tots Sants'18

Torna el gEnErador de Tots Sants'18

Amb la primera setmana de vacances del curs escolar, torna el gEnErador de Tots Sants amb diverses activitats per a joves de 12 a 25 anys.

Començarem el dilluns 29 d’octubre amb un taller de cuina nocturna (a partir de les 19h) dedicat a la cuina oriental. Activitat gratuïta.

El dimarts 30 d’octubre arriba la cinquena edició del Secret de Halloween, la cursa d’orientació per la parròquia que combina la realització de proves amb la resolució d’enigmes. L’activitat és gratuïta i les places són limitades (inscripcions per parelles).

El dimecres 31 d’octubre farem un taller d’iniciació a la robòtica. Durant tres hores, l’equip de “Loopa” acostarà la tecnologia i la robòtica als joves a través del joc i la manipulació. Activitat gratuïta.

Per acabar, i com ja és costum, acabarem la setmana de Tots Sants amb una visita al Saló del Manga de Barcelona. La sortida es farà el dia 02 de novembre a les 8h des del Prat del Roure i l’arribada serà entre les 19h i les 20h al mateix Prat del Roure. L’activitat té un cost de 2 euros i les places són limitades.

Per a més informació podeu trucar al 890882 o bé enviar un correu electrònic a dinamitzaciojove@e-e.ad (Jimi).

Clica aquí per baixar el cartell

 

webteca infojove   /   Facebook    /   Twitter   /   Instagram