Inici / Esports / Obertes les inscripcions per les activitats de Tots Sants

Obertes les inscripcions per les activitats de Tots Sants

Aquest dilluns s’ha obert el període d’inscripcions per a les activitats de Tots Sants que organitzen els departaments d’Esports del Comú d’Escaldes-Engordany.

Les inscripcions es poden fer online a www.e-e.ad/serveisonline o al secretariat d’Esports del Prat del Roure. Les activitats estan adreçades a infants i joves de 6 a 16 anys i es realitzen durant la setmana de vacances escolars els dies 29, 30 i 31 d’octubre i el 2 de novembre.

Aquesta setmana d’activitats es caracteritza per ser una setmana modular, ja que els infants es poden inscriure a les activitats que més els agradin, combinant esport i lleure. També s’ofereix l’opció de dinar a un preu de 24,80 euros els quatre dies.

A més a més, per la comoditat dels pares també es disposa d’un servei d’acollida al pavelló Prat Gran (gratuït) a les 8:45 fins a l’inici de les activitats, a les 9.45h. i d’un servei de ludoteca de 18:30 fins a les 20:30h. a l’Espai lleure 2 a la plaça 2 Valires per 4 euros els quatre dies.

Totes les activitats esportives tenen un preu de 15 euros a i les del lleure 10,25 euros per tots els dies. Per saber el cost total només cal sumar totes les activitats escollides.

Consulteu la programació clicant aquí.