Inici / / Nou marxandatge de la parròquia

Nou marxandatge de la parròquia

L’Oficina de Turisme de la plaça Santa Anna i el Centre d’Art d’Escaldes-Engordany ja disposen del nou marxandatge de la parròquia d’Escaldes-Engordany. Es tracta de productes que tenen com a denominador comú la imatge del 40è aniversari de la parròquia.

Després de portar a terme diverses accions d’embelliment amb motiu d’aquest any d’aniversari; com el mural de benvinguda a la parròquia a l’avinguda del Fener, el de la minideixalleria o l’embelliment de l’estació transformadora de l’avinguda Fiter i Rossell, des del departament de Promoció Econòmica s’ha volgut aprofitar la imatge del 40è aniversari d’Escaldes-Engordany, que defineix molt bé els principals atractius culturals i naturals de la parròquia, per treure una nova línia de marxandatge.

D’aquesta manera, les persones que ho desitgin ja poden adquirir a l’Oficina de Turisme de la plaça Santa Anna i al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany des d’imants per la nevera, llibretes, xapes o tasses. De la mateixa manera, durant els propers esdeveniments organitzats pel Comú com per exemple el Pessebre Vivent, Sant Jordi o la Festa de la parròquia també es podran adquirir.