Inici / Esports / Aquest diumenge tots a la cursa de Halloween

Aquest diumenge tots a la cursa de Halloween

El diumenge 4 de novembre se celebrarà la tercera edició de la cursa “1609 metres de Halloween” una iniciativa organitzada pel Comú d’Escaldes-Engordany i els Amics de l’Atletisme d’Andorra. L’activitat, pensada per fer amb família, consisteix en un recorregut de 1.609 metres pels carrers de la parròquia. Concretament, sortirà a les 18.30h del carrer dels Veedors i es dirigirà cap a Vivand amb final al carrer dels Veedors. A les 18.00h es disputarà la cursa de 100 metres per als infants al mateix carrer dels Veedors. Ambdues curses no són competitives i estan obertes a totes les edats.

L’objectiu d’aquesta cursa és que els participants vinguin disfressats i puguin passar una tarda distesa, divertida i simpàtica amb família tot fent esport. A partir de les 16.30h. s’oferiran tallers de maquillatge al carrer dels Veedors (en cas de mal temps al vestíbul del Prat del Roure). Després de la cursa infantil hi haurà actuacions a càrrec de Liquid Dansa. Al finalitzar la cursa per a adults hi haurà una xocolatada i coca per a tots els assistents i moltes sorpreses com obsequis, gràcies a la col·laboració de Caldea, Dermandtek, Esports Jorma, Farmàcia Roser Miró, Gala, Podo Activa, VallmedicVision i Viladomat.

Les inscripcions per participar a la cursa es poden fer online o al secretariat d’Esports al Prat del Roure, a la Llar de jubilats i a l’Espai jovent. Les inscripcions també es podran realitzar el mateix dia de la cursa de les 15.30h a les 17.30h. i els dorsals es podran recollir a partir del 24 d’octubre al secretariat d’Esports del Prat del Roure de les 8 a les 22.30h. o el mateix dia de la cursa de les 15.30 a les 17.30h.

La recaptació dels dorsals es destinarà a l’Associació Marc G.G. Les persones que participin a la cursa “1609 metres de Halloween” hauran d’adquirir un dorsal a un preu de 2 euros. La recaptació que s’obtingui de la venda dels dorsals es destinarà a l’Associació Marc G.G. De fet, l’Associació obsequiarà als assistents al final de la cursa amb un globus amb llum perquè tothom pugui demanar i llençar un desig. Una de les principals tasques de l’Associació Marc G. és acollir, fer costat i recolzar, a més de compartir i ajudar, entre altres, als pares que han patit la pèrdua d’un fill, és igual per la causa que hagi estat.