Inici / Cultura / Primera edició de la jornada sobre música i noves tecnologies

Primera edició de la jornada sobre música i noves tecnologies

Aquest dissabte 17 de novembre la Biblioteca comunal d’Escaldes-Engordany acull la primera edició de la jornada Més Colors de música. Una jornada de conferències i tallers que tenen com a objectiu donar a conèixer la incorporació de les noves tecnologies en el procés de formació del músic. Aquesta iniciativa s’organitza amb la col·laboració de l’Associació de Músics d’Andorra (ASMA).

El conseller de Cultura, Salomó Benchluch ha presentat aquesta tarda juntament amb el president de l’ASMA, Oriol Vilella, la programació de Més Colors de música destacant que aquesta jornada que s’emmarca en els actes del 34è Festival Colors de Música pretén “posar de relleu una nova música que utilitza els suports tecnològics com instrument bàsic de la seva creació”. Les activitats s’agruparan el proper dissabte 17 de novembre a la biblioteca comunal, i s’han programat per a diversos públics.

PROGRAMACIÓ DISSABTE 17 DE NOVEMBRE A LA BIBLIOTECA COMUNAL

11h. Soundtrap per a infants: creació de Loops, Música i Podcast. A càrrec de Santi Casas.

Soundtrap és un programa multidispositiu que permet crear música a partir de loops, instrumentació virtual i enregistrament de veu, ideal per apropar als més joves les eines de creació musical, d’una manera professional i senzilla. Per a infants i joves d’entre 8 i 15 anys.

Inscripcions: Biblioteca d’Escaldes-Engordany. Tel. 80 22 56 o biblioteca@e-e.ad Places limitades.

17h. Recursos tecnològics per la creació musical. A càrrec de Lluís Casahuga.

Què ens ofereix actualment la tecnologia musical? Quines diferències hi ha respecte a la instrumentació acústica? Coneixerem els recursos tecnològics per crear música.

18.30h. Pausa cafè.

19h. Winter Modular i mòdul Eloquencer. A càrrec d’Eloi Flores. Teoria i usos del nou mòdul seqüenciador per a sintetitzadors on els participants podran experimentar amb l’aparell.

20.30h Jam session electrònica. A càrrec d’Eloi Flores.

Demostració musical del seqüenciador Eloquencer on el públic podrà participar creant música electrònica en directe interactuant amb el sintetitzador.

Totes les activitats són gratuïtes.

Més informació a la biblioteca comunal d’Escaldes-Engordany. Tel. 80 22 56 o biblioteca@e-e.ad