Inici / Esports / Nou rocòdrom interior de Fiter i Rossell

Nou rocòdrom interior de Fiter i Rossell

Després de dos mesos d’obres i un pressupost de 80.000 euros aquest mes de novembre ha obert les portes el nou rocòdrom de Fiter i Rossell. Les instal·lacions, que substitueixen les de Caldea, tenen 170 metres quadrats i estan situades a la planta -3 del Centre social i recreatiu de l’avinguda Fiter i Rossell, edifici propietat del Comú.

Els treballs han permès crear un espai polivalent i modern adaptat a tots tipus de públic i nivell. L’equipament compta amb una zona d'escalada amb una corda de 10 vies permanents, des d'iniciació fins a un grau de dificultat 7c, amb una alçada de 6,5 metres una amplada de 6,6 metres i una superfície de 110 metres quadrats. També s’ha instal·lat una zona d’escalada sense corda amb dues zones diferenciades: una per iniciació per a infants o adults amb una capacitat per a 11 escaladors simultanis i una altra zona per a escaladors avançats amb alçades que oscil·len entre els 3,2 i els 4,5 metres amb desploms importants i sostre generós. En aquest cas, la capacitat és de 6 escaladors simultanis i la superfície total destinada a aquesta zona és de 120 metres quadrats.

Una de les novetats més importants que incorpora el nou centre d'escalada és el Moon Board, un mur d'escalada que mitjançant punts lluminosos permet mostrar diferents problemes de bloc des d’una aplicació per a dispositius mòbils.

La capacitat total del nou rocòdrom interior és de 40 escaladors a la vegada, ampliant així l’aforament de les instal·lacions actuals.

L'horari d'obertura és de les 17 a les 22 h durant tota la setmana, excepte els dimecres que l'obertura s'avança a les 15 fins a les 22 h.

L'objectiu del departament d'Esports és que el centre es pugui anar ampliant en funció de l'acceptació i la demanda dels usuaris.

Més informacio al 890884 o a esports@e-e.ad

Clicant aquí podeu consultar els preus del rocòdrom.