Inici / Joventut / Programació del gEnErador de Nadal

Programació del gEnErador de Nadal

Comencem a acomiadar un altre any, arriba el Nadal acompanyat de la neu, el fred i les tradicions. Nadal és sinònim de vacances i a l’Espai Jovent, com és costum us tenim preparades una sèrie d’activitats per a tots els gustos en el “gEnErador de Nadal”.

Després de l’excel·lent rebuda de l’any passat, torna el torneig de futbol solidari d’any nou. Els matins dels dies 2 i 3 de gener tindran lloc les eliminatòries i el dia 4 la fase final. Per inscriure’s, s’han de formar equips de 5. Cada jove haurà de portar un producte de primera necessitat per formalitzar la seva inscripció. Un cop finalitzat el torneig, es farà entrega dels productes al banc d’aliments d’Andorra.

El dia 3 a la tarda, l’equip de l’associació “Stop Violències” vindrà a l’Espai Jovent per explicar-nos diferents tècniques de defensa personal. L’activitat és gratuïta. Cal confirmar assistència.

El mateix dia 3, al vespre, donarem la benvinguda al nou any amb “la festa d’any nou”, una vetllada amenitzada per Dj Garden que ens farà moure l’esquelet amb el millor so EDM i Hardstyle. Sopar i beguda per a tots els assistents. L’entrada a la festa és gratuïta.

Finalment, acabarem la setmana d’activitats amb el Quinto de Nadal de segona mà, per a participar-hi cada jove haurà de portar un article de segona mà. L’activitat és gratuïta.

Per inscripcions o més informació contacta'ns a dinamitzaciojove@e-e.ad

 

webteca infojove   /   Facebook    /   Twitter   /   Instagram   /   Youtube