Inici / Esports / Nous abonaments, escola de natació i fitness

Nous abonaments, escola de natació i fitness

Noves modalitats d’abonaments

Aquestes novetats en les instal·lacions, vénen acompanyades d’una nova oferta d’abonaments. Uns abonaments, que s’han fet en consonància amb l’experiència d’aquests darrers anys, detectant i coneixent les necessitats dels usuaris i perquè tothom pagui en funció del què realment utilitza. D’aquesta manera, s’ofereixen quatre abonaments: un exclusivament aquàtic, aquàtic i gimnàs, aquàtic i classes dirigides i un abonament complet que permetrà l’accés a tots els serveis. En aquest sentit, les persones que optin per l’abonament complert gaudiran d’un 10 per cent de descompte durant el 2019. I fins al 30 d’abril del 2019 la matrícula serà gratuïta per a tots els abonaments. Destacar també que l’abonament aquàtic familiar per a parelles i famílies monoparentals amb un o més fills serà gratuït a partir del segon. També s’ha aplicat una reducció del 12 per cent en el preu de l’escola de natació per a infants d’1 a 4 anys per fomentar aquest esport entre els més petits. Per tant, s’oferirà un ventall més ampli d’abonaments, incorporant preus per a les famílies monoparentals, tenint en compte les famílies nombrosos, intentant no entrar en concurrència amb els centres privats, oferint els mateixos preus per a tothom, sense fer distinció per parròquia de procedència.

Horaris de les instal·lacions:

De dilluns a divendres de 7h a 22h

Dissabtes de 9h-13h i de 16h-20h

Diumenges TANCAT

 

Clicant aquí podeu consultar totes les modalitats i preus d'abonaments.

Escola de natació

L’escola de natació adreçada a infants i joves de 5 a 16 anys té un preu de 127 euros per trimestre amb dues sessions a la setmana. Les inscripcions seran els dies 7 i 8 de gener per als infants i joves de la parròquia. El dia 9 de gener es faran les proves de nivell per poder confeccionar els grups i el dia 10 de gener les inscripcions s’obriran per la resta d’infants i joves del país.

Fitness

En quant a les classes de fitness, s’està acabant de confeccionar el programa i estaran plenament operatives a partir del dilluns 14 de gener.

Clicant aquí podeu descarregar la planificació de les classes de fitness del segon trimestre.

 

Clicant aquí podeu consultar els preus públics de les activitats de les piscines i gimnàs comunal.