Inici / Joventut / El gEnErador de Carnestoltes'19

El gEnErador de Carnestoltes'19

Per Carnestoltes torna el gEnErador d’EE amb una programació plena d’activitats que no deixarà indiferent a ningú.

Carnestoltes és sinònim de patinatge al gEnErador i no hi ha millor lloc per patinar que Canillo. Començarem la setmana dilluns 25, amb la ja habitual visita al Palau de Gel. L’activitat té un cost de 2 euros.

El dia següent, dimarts 26, a la tarda, tornarem a tenir amb nosaltres a la Cristina Pedragosa, repetint el taller de maquillatge de caracterització (cinema, fantasia) després de l’èxit d’assistència de l’any passat. La Cristina és especialista en “cosplay” i ha estat, entre d’altres,  membre del jurat al Saló del Cinema de Barcelona i al Saló del Còmic de La Massana.

Dimecres 27, també a la tarda, començarem un nou projecte enfocat a la recerca de feina per al període d’estiu. “A l’estiu, ocupa’T” consistirà en portar diferents responsables d’empreses d’Escaldes-Engordany perquè expliquin als joves les ofertes laborals d’estiu.

Per acabar la setmana, baixarem a Barcelona per realitzar una sortida pedagògica a l’Aquàrium. Aquesta activitat va ser una de les més votades pels joves al pressupost participatiu i sempre ha tingut una gran resposta. La sortida té un cost de 8 euros.  

Per inscripcions o més informació contacta'ns a dinamitzaciojove@e-e.ad

 

webteca infojove   /   Facebook    /   Twitter   /   Instagram