Inici / Esports / Activitats de Carnaval amb motiu de les vacances escolars

Activitats de Carnaval amb motiu de les vacances escolars

El dilluns 4 de febrer s’obren les inscripcions per les activitats de Carnaval Amb motiu de les vacances escolars de Carnaval els departaments d'Esports i d'Infància del Comú d'Escaldes-Engordany organitzen, un any més, l'Escola de neu i les activitats de lleure que tindran lloc del 25 de febrer al 5 de març (4 de març no hi ha activitats).

En el cas de l'Escola de neu, s'adreça a infants i joves de 6 a 14 anys oferint múltiples activitats relacionades amb la neu, el lleure i la descoberta de l'entorn. D'aquesta manera, els inscrits a l'Escola de neu 2019 podran gaudir i practicar l'esquí de fons, caminar amb raquetes, curses d'orientació o tallers en plena natura. Totes aquestes activitats es faran a Naturlandia i el preu de les inscripcions és de 108 euros i s'inclou el dinar diari al restaurant, el servei d'acollida, el material i el desplaçament amb autobús.

L'Escola de neu està pensada per contribuir a reforçar l'oferta i la qualitat d'aquestes activitats en benefici dels infants i joves de la parròquia i el país, així com harmonitzar l'ús del temps d'aquelles famílies que treballen.

Les inscripcions es poden fer a partir del 4 fins al 20 de febrer al departament d’Esport o online, i també mitjançant l’aplicació Comú E-E. Més informació al tel: 890884.

 

També us proposem per als infants de 6 a 12 anys, Activitats de lleure a l'Espai Lleure 2, on els infants faran sortides, tallers de relaxació tallers de carnaval, jocs socioeducatius i un dia d'activitats de neu amb una sortida a Naturlandia (cal dur guants d'esquí, ulleres de sol, gorra de neu, crema protectora, anorac, pantaló d'esquí, botes de neu i una muda de recanvi). No us oblideu del berenar cada dia.

Els horaris de les activitats de lleure són de 8.45 h a 18.30 h i a partir de les 18.30 h comença l'horari de ludoteca fins a les 20.30 h (opcional).

Preus de les activitats de l'Espai Lleure 2:

Activitats: 61,50€

Activitats dinars: 37,20€ (inclou el de Naturlandia).

Dinar de Naturlandia: 6,20€ (obligatori per als infants que no es queden a dinar durant les vacances).

Ludoteca: 6€.

Des dels Espais lleure es recorda a les mares i als pares que han de consultar les condicions per la inscripció al document: Termes i condicions

De la mateixa manera, s'han de fer arribar signats els documents següents al departament d'Infància abans del 20 de febrer. 

Custòdia i recollida

Protecció de dades i drets d'imatge

 

Les inscripcions es poden fer a partir del 4 fins al 20 de febrer a l’Espai lleure 1 o online, i també mitjançant l’aplicació Comú E-E.

 

En el cas de les activitats de lleure, per a infants de 3 a 5 anys, es faran jocs socioeducatius, psicomotricitat, tallers manuals i sortides al parc, al pavelló i a la piscina entre d'altres.

Serveis i preus per a les vacances de carnaval Guarderia (7.45 h-8.45 h – mínim de 10 infants): 15,30€

Activitats: 61,50€

Dinar: 37,20€

Ludoteca (18.30 h-20.30 h): 6,00€

Inscripcions

Les inscripcions pels Espais Lleure es poden fer de dues maneres:

- Presencialment de dilluns a divendres a l’Espai Lleure 1 de 9 h a 16 h.

- Online de dilluns a diumenge.

Dates:

- Els dies 4 i 5 de febrer per a tots aquells infants que ja són usuaris dels Espais Lleure 1 i 2 durant l'any escolar.

- Del 6 al 10 de febrer és el torn per a tots els nens i nenes residents a la parròquia que s'hi vulguin inscriure.

- Del 11 al 17 de febrer les inscripcions estan obertes a tothom.

- Finalment del 18 al 20 de febrer s’haurà de demanar hora telefònicament al 890887 per tal de fer la inscripcions presencialment.