Obertes les inscripcions per participar a la rua de Carnestoltes

Aquest divendres s'ha obert el termini d'inscripcions per apuntar-se a la rua de Carnaval que organitzen els departaments de Cultura del Comú d'Escaldes-Engordany i d'Andorra la Vella que se celebrarà el proper 2 de març.

El termini per apuntar-s’hi acaba el 1 de març a les 13 hores. L’organització recorda que el nombre mínim de persones per participar al concurs de comparses és de 8 i que està obert a totes les edats.

La temàtica de les disfresses és lliure i el jurat en valorarà l’elaboració i l’originalitat, així com la posada en escena durant la cercavila i la qualitat de la coreografia. El concurs manté les dues categories de premis. La del concurs de comparses, amb premis de 500 euros (primer), 350 euros (segon), 250 euros (tercer), 200 euros (quart) i comparsa més familiar (200 €). I la del concurs de coreografies, amb premis de 300 euros (primer), 250 euros (segon) i 200 euros (tercer). Per part

icipar a la rua amb elements motoritzats, vehicles o estructures mòbils que comportin un possible risc per als participants, públic o mobiliari urbà caldrà presentar un document justificatiu de la contractació d’una assegurança de responsabilitat civil per a cobrir qualsevol accident i/o desperfecte. A més, l’organització recorda que no s’acceptarà cap inscripció amb vehicles grans d’entre 3 i 3,5 Tm per fer de carrossa per evitar problemes de circulació durant la rua.

La rua tindrà lloc el 2 de març a partir de les 18h.

Els participants hi hauran de ser des d’una hora abans a la plaça Guillemó d’Andorra la Vella des d’on començarà la desfilada en direcció a c/ R. Nequi, av. Príncep Benlloch, plaça Príncep Benlloch, plaça Rebés, av. Meritxell, av. Carlemany, av. de les Escoles, c/ Prat Gran, c/ del Parnal, c/ Nacions Unides i arribada al c/ dels Veedors, on finalitzarà la rua. En acabar la rua hi haurà una hamburguesada per a tots els participants a la Sala Prat del Roure, amb l’actuació de les comparses que participin al concurs de coreografies. Abans de finalitzar la festa es donaran a conèixer els guanyadors dels concursos.

Per a més informació podeu trucar al departament de Cultura al 890875.