Inici / Comunicació / 10 anys del Saló del Videojoc a Escaldes-Engordany

10 anys del Saló del Videojoc a Escaldes-Engordany

El Saló del Videojoc, que se celebrarà del 21 al 24 de febrer al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany, per desè any consecutiu, ho té tot a punt per sorprendre't.

El director general d'Andorra Telecom, Jordi Nadal, la cònsol d'Escaldes-Engordany, Trini Marín, i el rector de la Universitat d'Andorra (UdA), Miquel Nicolau, han presentat aquest dimarts els continguts del Saló, que permet els joves gaudir de les darreres novetats del mercat i que compta, alhora, amb activitats de caràcter pedagògic i formatiu.

La cònsol major Trini Marín, s'ha mostrat molt satisfeta perquè aquella primera col·laboració entre Andorra Telecom i el Comú d'Escaldes-Engordany l'any 2010 s'hagi consolidat. "Vam apostar des d'un primer moment per un esdeveniment que s'ha convertit en una cita anual ineludible a la parròquia. I aquest any en podem celebrar la desena edició".

L'inici de les competicions de joc en línia ha marcat el tret de sortida de les activitats de la desena edició d'un certamen que comptarà amb una important sorpresa i que renova la seva oferta formativa.

El Saló comptarà amb 19 zones i més de 96 posicions. Les finals de la Copa del Món d'esquí, que se celebraran entre l'11 i el 17 de març, gaudiran d'un espai exclusiu que permetrà els jugadors emular els participants i fer un descens per la pista l'Àliga, gràcies a la col·laboració amb Grandvalira. Si bé el Fortnite serà l'estrella del Saló, també es podrà comptar amb altres jocs de màxim èxit com NBA, FIFA 2019, Destiny 2, Forza Horizon 4, Assassins Creed Odissey, Call of Duty, Just Dance 2019, Battlefield 5, Red Dead Redemption 2 o Darksiders III.