Inici / Ciutats agermanades / 20 infants viatjaran a l'Illa de la Reunió aquesta tardor

20 infants viatjaran a l'Illa de la Reunió aquesta tardor

Un grup de 20 nens i nenes d’entre 10 i 11 anys d'Escaldes-Engordany viatjaran la propera tardor a l'Illa de la Reunió en el marc de l'agermanament que la parròquia i l'Etang Salé van signar l'any 1991. La biblioteca comunal s’ha omplert aquest dilluns al vespre d’infants i les seves famílies per assistir al sorteig de l’Illa de la Reunió.

Enguany, es van enviar unes 300 cartes i ahir es van presentar 38 sol·licituds per optar a l’intercanvi. Després d’extreure el nom dels 20 infants afortunats, es va procedir a treure una llista d’espera formada per onze nens. El conseller de Recursos Humans i Cultura, Salomó Benchluch, ha explicat que durant les vacances de Setmana Santa vindrà un grup de nens francesos a Andorra per gaudir de la cultura i la neu.

El Comú d'Escaldes-Engordany oferirà una vegada més l'intercanvi educatiu i cultural en el marc de l'agermanament que la parròquia i l'Etang Salé van signar l'any 1991, perquè una vintena de nens de la parròquia puguin viatjar fins a l'Illa de la Reunió a finals d'any.

Aquesta cita es convoca cada dos anys. Els nens i nenes de l’Etang Salé vindran a Andorra durant quinze dies el mes de març per gaudir de la cultura i la neu, i s'allotjaran en un hotel, tot i que el cap de setmana gaudiran amb les famílies dels infants que van sortir escollits aquest dilluns al vespre.