Inici / Joventut / Darrera setmana per inscriure't a la 6a edició del Talentejant

Darrera setmana per inscriure't a la 6a edició del Talentejant

Un any més, el departament de Joventut del Comú d’Escaldes-Engordany amb la col·laboració de Carisma convoca el concurs Talentejant d’arts plàstiques i visuals per a joves de 12 a 30 anys que arriba ja a la cinquena edició. Talentejant esdevé una plataforma perquè els joves del país puguin mostrar el seu talent des de diversos vessants, per facilitar l’intercanvi entre joves amb aficions artístiques i contribuir amb petits ajuts econòmics a la formació.

Els interessats poden presentar la seva inscripció en les disciplines d’escultura, pintura, dibuix, gravat, fotografia i videoart fins al 29 de març. Dins de cada disciplina, els participants poden presentar un màxim de tres obres.

El concurs consta de dues categories: joves de 12 a 17 anys (caregoria A) i de 18 a 30 anys (categoria B).

Les inscripcions es poden fer online i presencialment a l’Espai Jovent d’Escaldes-Engordany. Les obres presentades s’exposaran a la tercera planta del Centre d’Art d’Escaldes-Engordany del 6 d’abril al 4 de maig. El premis de la categoria A consistiran en un xec de 100 euros pel guanyador de cada disciplina i els guanyadors per cada disciplina de la categoria B s’enduran un xec de 300 euros. Aquests premis s’atorgaran gràcies a la col·laboració de l’associació Carisma que treballa per la formació dels joves del país.

El jurat del Talentejant d’arts plàstiques i visuals 2018 està format per: Mercè Ciaurriz, artista i professora d’art, Montse Altimiras, fotògrafa, Sara Valls, membre de la junta del festival Ull Nu, Marjalisa, representant de Carisma, i Laura Lavado, consellera de Joventut del Comú d’Escaldes-Engordany.

Les millors obres que formin part de l’exposició s’exposaran als aparadors Vivand (comerços i hotels col·laboradors en el projecte) durant el mes d’abril per continuar donant promoció als joves.

Després de la bona experiència de la darrera edició, en aquesta edició, es tornarà a editar el catàleg amb les obres de tots els participants.

 

webteca infojove   /   Facebook    /   Twitter   /   Instagram