Inici / Ciutats agermanades / Agermanament amb l'Etang Salé: descobrint Andorra

Agermanament amb l'Etang Salé: descobrint Andorra

Després de moltes hores de vol, aquest dissabte a la tarda van arribar a Andorra el grup de 20 infants de l’Etang Salé de l’Ile de la Réunion en el marc de l’agermanament que manté la parròquia d’Escaldes-Engordany amb la població d’aquesta illa de l’Oceà Índic.

El grup de nens i nenes i els seus acompanyants passaran deu dies a Andorra amb un programa d’activitats culturals, esportives i lúdiques per conèixer el nostre país i per descobrir la neu. Per aquest motiu, durant aquests dies es troben a les pistes per aprendre a esquiar, una sensació totalment nova per als infants.

Aquest cap de setmana ja han tingut temps de conèixer Sant Miquel d’Engolasters o viure l’emoció del bàsquet.

 

Après plus 28 heures de voyage, samedi après-midi le groupe de 20 enfants de l'Etang-Salé - Ile de La Réunion est arrivé à Escaldes -Engordany dans le cadre du jumelage. Plus de 10 jours en Principauté d'Andorre et un programme intense d'activités culturelles, sportives et ludiques pour découvrir notre petit pays et le monde de la neige. Premiers cours de ski pour tous ces enfants: une journée remplie de nouvelles sensations et émotions! Ce week-end, ils ont découvert Sant Miquel d'Engolasters et se sont régalés en assistant au match de Basket-ball gagné par l'équipe d'Andorre.