Inici / Joventut / Activitats de Pasqua

Activitats de Pasqua

Arriba Pasqua, el bon temps i una nova programació d’activitats del gEnErador d’E-E diferent, variada, atractiva i oberta a tots els joves.

El bon temps convida a la realització d’activitats a l’exterior, per això  l’Espai Jovent organitza una sortida de Paintball (guerra de pintura) a Santa Coloma, el dimarts 24 d’abril a la tarda a partir de les 15.30h. L’activitat que aparentment és una batalla, té l’efecte de reforçar els vincles entre els participants. Preu inscripció: 3,70 euros.  

Dimecres 24 durant tot el dia l’Espai Jovent esdevindrà una casa embruixada en la que desitjaràs no haver entrat mai. Una escape-room on tindràs un sol i únic objectiu, sortir-hi o quedar-te presoner per a tota l’eternitat! En aquesta activitat s’hauran de formar grups de 4 persones (caldrà confirmar assistència). Activitat gratuïta.

Al departament de Joventut ens agrada la música en directe, per això, per Pasqua i com ja és tradició, torna la “Jam Session” oberta a tothom i amb sopar per a tots els assistents. Dijous 25 al vespre, a partir de les 19h. Activitat gratuïta. 

Per acabar la setmana del gEnErador d’E-E, divendres 26, organitzem la “First Dates - xerrades en anglès”. Són converses breus amb canvi de parella sobre temes diversos. L’activitat estarà dinamitzada per una professora de llengua anglesa. Activitat gratuïta amb berenar per a tots els participants.

Recordem que totes les activitats del gEnErador van ser votades pels joves en el pressupost participatiu i que estem preparant la nova edició per al curs 2018-19. Si vols dir la teva sobre les activitats que organitzem, no perdis la pista.

Per a mé sinformació contcteu amb dinamitzaciojove@e-e.ad

 

webteca infojove   /   Facebook    /   Twitter   /   Instagram