Inici / Esports / Aquest dissabte, 3a edició de la Jorma Urban Trail

Aquest dissabte, 3a edició de la Jorma Urban Trail

La primera prova puntuable del calendari de la Copa d'Andorra de curses de muntanya serà, per tercer any consecutiu, la Jorma Urban Trail el 25 de maig. La cursa, organitzada pel comú d'Escaldes-Engordany amb el patrocini de Jorma, arriba ja a la tercera edició amb algunes novetats.

Aquest dilluns al matí el conseller d’Esports, Jordi Vilanova, acompanyat pel president de la FAM, Jaume Esteve, el corredor de la FAM, Marc Casal, el representant de l’empresa Èlit Sports, Gaspar Pellicer i el representant de l’associació Aigua del Coco han presentat la cursa al carrer dels Veedors, centre des d’on surten tots els circuits.

La Jorma Urban Trail torna a posar sobre la taula tres circuits diferents, de 5, 10 i una mitja marató de 21 quilòmetres, per arribar a totes les categories possibles i perquè l'esdeveniment també pugui ser familiar. La cursa vermella, la més llarga, puja fins a Entremesaigües, el refugi de Font Verd, baixa per Coll Jove, el pla de Sant Miquel d'Engolasters fins arribar al Pont de la Tosca, on s'uneix amb el tram del de cinc quilòmetres de la cursa més curta. La mitja marató acumula un desnivell d'uns 1.400 metres, uns 600 metres la cursa mitjana i uns 260 la petita.

Inscripcions 

Les inscripcions presencials ja es poden fer a la botiga Jorma Trail d'Andorra la Vella i també es podran fer en línia a partir d’avui mateix a la pàgina web d’Èlit Sports. Els preus van de cinc a quinze euros, segons la llargada de la prova. La recollida de dorsals es farà el divendres 24 de maig entre les 13 i les 20h. a la mateixa botiga Jorma Trail.

La Jorma col·labora amb Aigua del Coco

Una de les novetats més destacades d’aquesta edició és la col·laboració amb l’associació Aigua del Coco. L’objectiu d’Aigua de Coco és contribuir a la millora de la qualitat de vida dels col·lectius en situació d’exclusió social en països del Sud (Cambodja i Madagascar) amb especial incidència en la infància i el seu entorn familiar, apostant per l’educació inclusiva com a motor de desenvolupament. La col·laboració amb l’associació consistirà per cada dorsal venut de la Jorma Urban Trail, el Comú d’Escaldes-Engordany destinarà 1 euro a Aigua de Coco. A més els participants de la cursa, podran donar 1 euro addicional per Aigua de Coco en el moment de fer la inscripció.

Entrenaments col·lectius per preparar la prova

Seguint el fil de la primera edició, també es proposen un total de 9 entrenaments gratuïts a càrrec de No Limits els dijous 4,11,18 i 25 d’abril i els dijous 2,9 i 16 de maig a les 19.30h. També els dissabtes 27 d’abril i 18 de maig. Punt de sortida: Prat del Roure. Són gratuïts i oberts a tothom i els dos darrers es destinaran a fer un reconeixement del circuit, la resta seran més físics.

Clicant aquí us podeu descarregar el tríptic amb tota la informació detallada.