Inici / Comunicació / Conveni amb el Centre Penitenciari per la inclusió laboral dels reclusos

Conveni amb el Centre Penitenciari per la inclusió laboral dels reclusos

Conveni de col·laboració amb el Centre Penitenciari per la inclusió laborals dels reclusos

El Comú d’Escaldes-Engordany i el ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior signaran un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’impulsar sinèrgies en matèria d’inserció social i laboral, destinades als interns del Centre Penitenciari de la Comella. La signatura d’aquest conveni fa palesa la voluntat del Comú de col·laborar en la reinserció de les persones privades de llibertat mitjançant la realització de diversos treballs, els quals es portaran a terme dins del mateix centre i seran remunerats.

Aquests treballs, sorgits d’una iniciativa del departament Medi Ambient del Comú, consistiran en la realització de caixes niu per a ocells per instal·lar en diversos indrets de la parròquia. De la mateixa, manera també es faran bústies de fusta exteriors per guardar-hi llibres.

La voluntat d’aquest conveni rau en la col·laboració de projectes d’interès comú en matèria d’inserció social i laboral, així com d’altres que puguin sorgir en un futur dins dels objectius comuns d’ambdues institucions. Per tal de donar seguiment a aquesta iniciativa es crearà una comissió bipartida, les funcions de la qual seran posar en funcionament les accions necessàries i vetllar pel compliment dels acords, així com l’estudi o la proposta de noves iniciatives o projectes específics.

El Comú adjudica l’ampliació i l’embelliment de la plaça de les Pubilles

El Consell de Comú ha aprovat aquest dilluns al migdia l’adjudicació de les obres d’ampliació i de reforma de la plaça de les Pubilles. Els treballs, amb un cost de 265.956,74 euros, tenen com a objectiu modificar la configuració d’aquest espai públic de manera que es millori la circulació de vehicles en aquest secto