1 / 4
1 / 4
1 / 4
1 / 4

El 18 de maig Jornada de mobilitat elèctrica al Prat del Roure

Aquest dissabte se celebra la Jornada de la mobilitat elèctrica per sisè any consecutiu, amb l'objectiu de promocionar una mobilitat més sostenible i de consolidar-la, a poc a poc, com a un model de futur per al país. Amb aquest objectiu, l’Automòbil Club d’Andorra i FEDA oferiran un seguit d’activitats que mostren les diferents opcions de mobilitat sostenible. Avui s'ha presentat les novetats d'aquests sisena edició que, un any més, acollirà la zona del Prat del Roure d'Escaldes-Engordany.

Enguany, i com a gran novetat, es realitzarà una prova cicloturista, exclusiva per a bicicletes de muntanya elèctriques, l''eMTB Carroi', que sortirà del Prat del Roure i arribarà al pic de Carroi. Les inscripcions es poden fer ja, i fins al 17 de maig, a la pàgina web de l’ACA: www.aca.ad.

Com els darrers anys, els cotxes no seran els únics protagonistes, atès que la jornada comptarà amb motos, bicicletes, 'segways', i altres vehicles de mobilitat personal, com ara els patinets. L'esdeveniment serà, per tant, la millor oportunitat per descobrir i provar ginys de transport sostenibles i alternatius per als despalçaments diaris. Una dotzena d'empreses especialitzades en la mobilitat amb tecnologia elèctrica i professionals del sector es donaran cita al Prat del Roure amb la finalitat de mostrar aquestes alternatives sostenibles.

Pel que fa al tradicional sorteig que organitza l'Automòbil Club d'Andorra, els participants podran endur-se, aquest any, dos patinets de la marca Xiaomi. Les persones que vulguin entrar en el sorteig ja ho poden fer a través de la web www.aca.ad i es podrà participar fins al mateix dia de la jornada al punt d'atenció que disposarà l'ACA a aquests efectes el dia de l'esdeveniment. L’assistència als sortejos no serà obligatòria i l’ACA comunicara? el resultat als guanyadors.

La Jornada de la mobilitat elèctrica està organitzada per l’Automòbil Club d’Andorra i per FEDA, amb el suport del Comú d’Escaldes-Engordany i el patrocini de Crèdit Andorrà. L’objectiu de totes les entitats que hi col·laboren, es manifesta a través d'un comunicat, és el de "continuar treballant per fomentar un canvi de mentalitat en la mobilitat de les persones a Andorra".