Inici / Joventut / L’Espai jovent torna a donar suport als joves estudiants

L’Espai jovent torna a donar suport als joves estudiants

En la recta final del curs, l’Espai Jovent torna a acollir la sala d’estudi nocturna. Del 6 de maig al 20 de juny, ambdós inclosos i de dilluns a divendres, el nostre equipament, es torna a transformar en un espai per estudiar i fer deures en horari de nit.

Durant la darrera edició, la sala d’estudi nocturna va tenir gairebé 300 visites amb una mitja d’unes 10 visites per nit, sent els dies de major afluència els dimarts i els dimecres.

Les edats que més van aprofitar la sala van ser la franja 18-20 anys (52% de les visites) seguida de les franges 15-17 i 21-24 anys (29 i 12 % respectivament).

En quant a les parròquies, les visites les van fer principalment joves residents a Andorra la Vella (37%), seguit d’Escaldes-Engordany (21%) i de les parròquies d’Ordino, La Massana i Sant Julià de Lòria (totes al voltant de l’11% de les visites).

En quant al lloc d’escolarització el centre amb més estudiants visitants de la sala van ser el Licee Compte de Foix (38%) seguit de l’Escola Andorrana de Batxillerat (30%) i el Centre Andorrà de Formació Professional (9%).

Pel que fa a la valoració que van fer els usuaris, van valorar el lloc amb un 8.25, l’horari amb un 8.75, l’ambient de la sala amb un 8.95, els recursos amb un 8.45 i al monitor amb un 8.85

Per totes aquestes dades considerem que la Sala d’estudi nocturna és un servei que beneficia a un ampli ventall de joves i aquest any esperem tornar a superar aquestes xifres d’assistència.

Per a més informació contacta'ns a  joventut@e-e.ad

 

webteca infojove   /   Facebook    /   Twitter   /   Instagram