Inici / Joventut / Programa amb nosaltres les activitats de l'Espai Jovent

Programa amb nosaltres les activitats de l'Espai Jovent

A partir del dia 1 de maig, l’Espai Jovent torna a convocar els joves per decidir el pressupost participatiu 2019-20.

L’any passat es va inaugurar aquest projecte i els joves, amb els seus vots, van elegir les activitats que posteriorment s’han realitzat durant els períodes de vacances escolars. El percentatge de compliment de les activitats votades ha estat de més del 80%.

“Tallers per aprendre”, “sortides per descobrir”, “activitats per conèixer altres joves” o “projectes solidaris per implicar-te” són algunes de les opcions que els joves han pogut fer durant aquest curs i que podran tornar a decidir segons les seves preferències i interessos.

Durant els mesos de gener a abril, l’equip de joventut ha parlat amb els joves usuaris de l’Espai Jovent i també s’ha desplaçat als altres punts de reunió de joves a la parròquia per parlar amb ells i demanar que ens fessin noves propostes d’activitats.

Una vegada estudiades i validades les seves propostes, s’ha fet un llistat en el que també s’han inclòs les activitats realitzades durant aquest curs i que han tingut èxit.

Les votacions es poden realitzar aquí del 1 al 25 de maig. La programació amb les activitats elegides pels joves mitjançant els seus vots, es publicarà a la web de joventut el 30 de maig. Entre tots els participants es sortejaran entrades al cinema.

En aquest projecte poden participar els joves en tres categories d'edat: 12-14, 15-17 i 18-25 anys.

El pressupost participatiu és un dels projectes que s’impulsen des del Comú d’Escaldes-Engordany per fomentar la participació i la ciutadania activa dels joves.

Bases 

 

 

webteca infojove   /   Facebook    /   Twitter   /   Instagram