Inici / Joventut / Prepara els exàmens a la sala d'estudi nocturna

Prepara els exàmens a la sala d'estudi nocturna

Fins al 20 de juny,  l’Espai jovent d’Escaldes-Engordany obre les portes a la sala d’estudi nocturna, proporcionant als joves un espai per preparar els exàmens i els deures amb tranquil·litat. D’aquesta manera, s’ofereix una àmplia sala principal amb taules i cadires per acollir fins a 40 persones, una sala aïllada amb ordinadors amb connexió a internet i una sala destinada a consultes. La sala estarà oberta tots els dies de dilluns a divendres, excepte caps de semana i festius, de les 20 a les 23.45h. Els usuaris també disposen d’accés lliure i gratuït a internet gràcies a la zona wifi. Els objectius d'aquesta iniciativa són proporcionar un espai destinat a l'estudi i al treball i posar a l'abast dels usuaris unes instal·lacions on regni la tranquil·litat i se sentin còmodes per estudiar.

Durant el curs passat, la sala d’estudi nocturna va tenir gairebé 300 visites amb una mitja d’unes 10 visites per nit, sent els dies de major afluència els dimarts i els dimecres. Les edats que més van aprofitar la sala van ser la franja 18-20 anys (52% de les visites) seguida de les franges 15-17 i 21-24 anys (29 i 12 % respectivament). En quant a les parròquies, les visites les van fer principalment joves residents a Andorra la Vella (37%), seguit d’Escaldes-Engordany (21%) i de les parròquies d’Ordino, La Massana i Sant Julià de Lòria (totes al voltant de l’11% de les visites). Respecte als centres d’escolarització, les escoles amb més estudiants visitants de la sala va ser el Lycée Comte de Foix (38%), seguit de l’Escola Andorrana de Batxillerat (30%) i el Centre Andorrà de Formació Professional (9%).

Pel que fa a la valoració que van fer els usuaris, van valorar el lloc amb un 8.25, l’horari amb un 8.75, l’ambient de la sala amb un 8.95, els recursos amb un 8.45 i al monitor amb un 8.85.

Més informació al departament de Joventut a joventut@e-e.ad o al telèfon 890884.