1 / 16
1 / 16
1 / 16
1 / 16
1 / 16
1 / 16
1 / 16
1 / 16
1 / 16
1 / 16
1 / 16
1 / 16
1 / 16
1 / 16
1 / 16
1 / 16

14a Diada dels Agents de Circulació Comunals

Aquest divendres Escaldes-Engordany ha acollit la 14a Diada dels Agents de Circulació Comunals, un acte de reconeixement a la tasca que desenvolupen. L’acte ha comptat amb la presència de les autoritats comunals i del país, així com amb els representants dels cossos especials del país i també de l’Estat espanyol.

La diada ha començat amb una missa a l’església de Sant Pere Màrtir. En acabar, tota la comitiva s’ha dirigit al Prat del Roure on hi hagut temps per la fotografia de família amb tots els Agents de Circulació del país i les autoritats.

L’acte central ha consistit amb el parlament de les autoritats, el lliurament de les medalles de 15, 20 i 25 de serveis i la projecció d’un vídeo en què resumeix la tasca que exerceixen els agents. La cònsol major i presidenta de la Comissió Interparroquial, Trini Marín, ha destacat la feina dels agents “les dones i els homes, cadascuna i cadascun dels agents que integreu aquest cos oferiu a les ciutadanes i als ciutadans del nostre país assistència i suport, caliu i protecció, en definitiva seguretat, davant de qualsevol adversitat”.

Marín també ha assenyalat que “és obvi que els Agents de Circulació Comunals, juntament amb els cossos especials, hi tenen un paper fonamental per assegurar aquesta convivència”.

Clicant aquí podeu visualitzar el vídeo resum de la tasca dels Agents de Circulació Comunals.