Inici / Turisme / No et perdis la 3a Mostra de turisme actiu, muntanya i salut, TAMIS

No et perdis la 3a Mostra de turisme actiu, muntanya i salut, TAMIS

El dissabte dia 1 de juny el Prat del Roure torna a ser per tercer any consecutiu el punt de trobada dels sectors del turisme de salut i de benestar d'Andorra. Aquest matí, la consellera de Promoció Econòmica i Vivand, Sandra Tomàs, n'ha presentat totes les novetats. 

El TAMIS va néixer amb l’objectiu de donar a conèixer l’excepcional oferta de natura del país a través dels atractius de les parròquies. Un altre dels objectius d’aquest projecte és oferir un aparador als professionals del món de la salut, els esports o l’alimentació saludable.

D’aquesta manera, durant la 3a edició del TAMIS els visitants trobaran un espai adreçat al turisme actiu amb la representació dels set comuns, on es mostrarà l’oferta d’activitats per aquest estiu, amb especial presència dels parcs naturals. Localització: Passeig de l’Arnaldeta de Caboet.

L’espai d’alimentació serà un espai de cuina en directe, on s’oferirà als visitants la possibilitat de degustar productes saludables i ecològics. Durant tot el dia també es podrà gaudir de tallers monogràfics gratuïts amb Pili Borra i Andrés Riestra que ens oferiran un “showcooking”. Localització: carpa al carrer per a vianants dels Veedors, costat pista de tennis.

A l’espai esports i vida activa s’hi trobran activitats de forma permanent, espais verds amb classes en directe amb professionals de la vida activa i la salut física. Així, durant tota la jornada hi haurà classes gratuïtes de cycling, pilates, mindfulness, zumba,... Participants: Monkeytrainer22, Andorra WellnessExperience i Viatges en la glòria. Localització: Arnaldeta de Caboet amb Nacions Unides.

A l’espai cura personal els visitants podran conèixer tractaments innovadors, sessions d’estètica i teràpies pioneres per millorar la nostra qualitat de vida. Participants: Andorra Wellness Experience, Amma massatges, etc.. Localització: Passeig de l’Arnaldeta de Caboet

També s’hi trobarà un espai exclusiu d’activitats per a infants amb una zona de jocs tradicionals gegants, un espai d’animals de granja i un circuit de motos elèctriques durant tot el dia.

Finalment, la mostra TAMIS també serà l’escenari de les activitats que es poden fer a les nostres muntanyes. Participants: Bosc Aventura, Creu Roja, el Portal de la Vall del Madriu-Perafita-Claror, un espai de la 3ª Biennal de Landart que tindrà lloc aquest estiu exclusivament a Engolasters, una sortida Urban Trail per la parròquia i Ràdio Nacional d’Andorra.

Al marge d’aquests espais també podrem trobar el Palau de gel amb una pista de cúrling, un circuit infantil de motos elèctriques (amb Cristian España), Naturlandia amb tallers infantils i una granja escola, entre d’altres.

En definitiva, una jornada plena d’activitats per conèixer les propostes del nostre país repartides en 15.000 metres quadrats al centre de la parròquia. Cal destacar la col·laboració de tots els participants d’aquesta edició: tant els comuns, institucions, empreses i professionals que oferiran les seves activitats o productes, així com al suport d’Andorra Turisme.

També es farà un concurs d’Instagram etiquetant les fotografies amb el coixinet eetamis2019, els participants podran recollir-les impreses i si la foto surt amb la paraula “premi” els usuaris rebran un premi al moment.