Inici / Esports / Els Esports d’Estiu ofereixen 4.500 places

Els Esports d’Estiu ofereixen 4.500 places

Aquest dilluns s’ha obert el període d’inscripcions pels Esports d’Estiu 2019 adreçats a infants i joves de 3 a 16 anys. En aquesta 31ª edició, les famílies disposen de fins a 4.500 places reforçades també pels Campus esportius que s’ofereixen des de diferents clubs. Els Esports d’Estiu compten, un any més, amb la col·laboració de Banc Sabadell Andorra. Aquest dilluns al matí el conseller d'Esports, Jordi Vilanova, i el director general de Banc Sabadell d'Andorra, Josep Segura, n'ha fet la presentació.

Una de les principals novetats dels Esports d’Estiu és l’ampliació dels horaris, responent així a la demanda de les famílies. D’aquesta manera, a les famílies que ho necessitin podran portar els seus fills a partir de les 7.45 del matí quan es posarà en funcionament el servei d’acollida i es donarà una cobertura de dotze hores i mitja. En els darrers anys, s’han anat introduint novetats permetent combinar de juliol a setembre els campus esportius amb les activitats d’estiu oferint a cada infant i jove la possibilitat de practicar esports, alhora que es potencien hàbits saludables a través del joc i del lleure.

Les activitats començaran 3 de juliol i finalitzaran el 6 de setembre oferint 10 torns de 5 dies. El preu per setmana d’activitats és de 72 euros amb el dinar inclòs, mentre que per als majors de 6 anys el dinar és opcional i el preu és de 41 euros. A més, també s’ofereix el servei de ludoteca a la tarda (de 18:30h a 20:15) amb un preu de 5 euros. També, hi ha la possibilitat d’escollir tot el dia o només activitats de matí amb o sense dinar.

Les inscripcions es poden fer online i al secretariat d’Esports del Prat del Roure de dilluns a dijous de les 8h a les 17.15h i els divendres de les 8h a les 15h.

Els Esports d’Estiu inclouen activitats com el tennis, bàdminton, hoquei, handbol, futbol, bàsquet, judo, atletisme, gimnàstica, BTT, excursions, sortides a Bosc Aventura… Des de la vessant del lleure s’ha preparat tallers de ritme, d’expressió corporal, visites als museus… En definitiva, fins a trenta activitats diferents perquè infants i joves puguin gaudir de l’estiu d’una manera divertida i lúdica Per als més petits, la programació engloba sortides a la muntanya, al parc de bombers o a la granja, sense oblidar les activitats tradicionals com els jocs aquàtics, els tallers de contes i titelles o els tallers de disfresses i maquillatge.

Des del Comú també es recorda que les famílies que no poden fer front al cost d’aquesta activitat es poden acollir al Reglament d’exempcions de caràcter social.