Inici / Turisme i Vivand / Participació i bon temps acompanyen el TAMIS

Participació i bon temps acompanyen el TAMIS

Un aparador per ensenyar les novetats d'estiu que els comuns ja tenen a punt per als turistes i excursionistes que visitin el país, així com també generar un espai de prop de 15.000 metres quadrats perquè en un ambient familiar s'hi puguin trobar multiplicitat de propostes. Amb aquest doble objectiu es va celebrar la tercera edició de la Mostra de Turisme Actiu, Muntanya i Salut (Tamis) al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany, aquest dissabte. 

Entre les diferents propostes va destacar una de les novetats d'enguany com van ser els tallers de cuina monogràfics i gratuïts per aprendre a fer menjars saludables, com batuts o boles energètiques, amb productes que siguin 100% naturals. "La gent troba molt interessant poder conèixer com es fan aquest tipus d'aliments", va apuntar la consellera de Gent Gran, Infància i de Promoció Econòmica i Vivand, Sandra Tomàs. De fet, un altre dels objectius de la trobada és oferir un aparador als professionals del món de la salut, els esports o l'alimentació saludable, per això entre les paradetes presents al Prat del Roure també hi havia establiments especialitzats.

A més, la 3a edició del Tamis també va aplegar un circuit de motos elèctriques, jocs tradicionals gegants per a infants, una mostra d'animals de granja així com classes de pilates, 'mindfulness' o zumba. Tomàs en va fer una valoració "molt positiva" perquè l'afluència de gent i el bon temps van acompanyar.