Inici / Cultura / Participa al concurs Escaldes-Engordany Insòlita i guanya una càmera fotogràfica

Participa al concurs Escaldes-Engordany Insòlita i guanya una càmera fotogràfica

Amb motiu dels actes de celebració del Dia de la parròquia, el departament de Cultura torna a organitzar el concurs/exposició Escaldes-Engordany Insòlita.

Es tracta de fotografiar set indrets de la parròquia a partir de les pistes de l’exposició que es pot veure al carrer dels Veedors. Els participants hauran de fer un itinerari per llocs insòlits d’Escaldes-Engordany i fer una fotografia on apareguin les 7 localitzacions que mostra l’exposició. Les fotografies es poden fer amb el mòbil, tablet o càmera fotogràfica.

Un cop completada la ruta, els interessats només s’han d’apropar a l’Oficina de Turisme d’Escaldes-Engordany i ensenyar les fotografies abans del 14 de juny a les 18 h, rebran un regal directe i entraran al sorteig d’un premi.

El sorteig presencial de dues càmeres fotogràfiques es farà el dissabte 15 de juny a les 12 h a la plaça Santa Anna per a tots els participants al concurs, en el marc dels actes de celebració de la Festa de la parròquia.

Per a més informació: departament de Cultura del Comú d’Escaldes-Engordany (tel. 890 875) i Oficina de Turisme d’Escaldes-Engordany (tel. 890 881).

 

Escaldes-Engordany Insòlita