Inici / Cultura / Actes de celebració del 41è aniversari de la parròquia

Actes de celebració del 41è aniversari de la parròquia

El Comú d’Escaldes-Engordany commemora el 41è aniversari de la parròquia, el dia 14 de juny, amb la tradicional Festa de la parròquia els actes centrals de la qual tindran lloc el proper diumenge 16 de juny.

Els actes començaran el dissabte 15 de juny a les 11 h. amb tres rutes guiades de descoberta de la parròquia: la ruta de l’aigua, la ruda dels piones i la ruta de l’art. L’activitat és gratuïta i serà a les 11 h i el punt de sortidA és el CAEE.

El mateix dissabte a les 20 h. tindrà lloc el concert de la coral d’Escaldes-Engordany a l’església de Sant Pere Màrtir i a les 23h. els amants del ball tenen un cita al Prat del Roure amb el ball de nit organitzat per l’Associació Balland.

El gruix d’activitats per commemorar l’aniversari de la parròquia serà el diumenge 16 de juny i començaran a les 11 del matí amb una ballada de sardanes, orgnitzada per l’Agrupació Sardanista d’Andorra. A les 13h al Parc de la Mola, l'Esbart Santa Anna, des dels més petits fins al cos de dansa, oferiran al públic una mostra de balls tradicionals.

A les 13.30h començarà el repartiment d’arròs de muntanya per a tothom al Parc de la Mola. Els tiquets a 5 euros, que inclouen el plat commemoratiu del Dia de la Parròquia, l'arròs de muntanya, el pa, l'aigua, el vi i el gelat, es poden adquirir al Servei de Tràmits del Comú, a la llar de jubilats, a l’Oficina de Turisme de la plaça Coprínceps i el mateix dia de l’arrossada a un preu de 5 euros.

La formació “The Swing Girls” serà l’encarregada de posar el punt i final als actes de celebració amb un concert tribut a les millors cançons de les dècades dels anys quaranta, cinquanta i seixanta.

En paral·lel, a l’aparcament del Puader durant tot el diumenge hi hauran jocs en família i el circuit d’eduació viària.

Descarrega el programa clicant aquí.