Inici / Turisme / 40 obres d'artistes nacionals i internacionals s'endinsen a Engolasters amb motiu de L'ANDART

40 obres d'artistes nacionals i internacionals s'endinsen a Engolasters amb motiu de L'ANDART

L'Andart celebra enguany la seva tercera edició. Un esdeveniment amb una durada de tres mesos, que ofereix l'oportunitat a diferents artistes de deixar córrer la seva imaginació i crear obres úniques i característiques. En aquesta ocasió, les diferents creacions romandran repartides principalment per diferents punts del camí hidroelèctric d'Engolasters, un espai natural propietat de FEDA i cedits per a l'ocasió.

Enguany, s'exposaran un total de 40 obres, el doble de la primera edició del 2015 i deu menys que l'anterior, el 2017. Pere Moles, comissari de la Biennal Andorra L'Andart, ha assegurat que en aquesta ocasió "el fet que l'esdeveniment tingui lloc a un paratge com aquest, fa que sigui una barreja d'art i natura". A banda de diferents escultures repartides per diferents punts del camí, aquest L'Andart comptarà també amb una exposició fotogràfica anglesa i un videoart a l'interior de la caseta dels guardes, que ha estat reformada per l'ocasió i que fins el dia d'avui feia gairebé 20 anys que estava deshabitada.

D'altra banda, i sense voler entrar en detalls, Moles ha anunciat que "hi haurà una sorpresa molt impactant a la Campa, i que es durà a terme gràcies a un artista de nacionalitat anglesa reconegut a escala internacional i amb menció explicita del diari The Guardian".

Sandra Tomàs, consellera de Promoció Econòmica, s'ha mostrat satisfeta pel fet que la parròquia sigui partícip en aquest tipus de projectes. "Ens agrada el concepte de natura barrejada amb art", ha dit Tomàs. L’Andart compta, un any més, amb el suport del Comú d’Escaldes-Engordany.

Fins al 14 de setembre.