Viu la revetlla de Sant Joan a Escaldes-Engordany

Un any més arriba la nit del foc i les bruixes a Escaldes-Engordany, organitzada com sempre per la unió Proturisme d'Escaldes-Engordany.

Els actes començaran el divendres 21 de juny amb una exhibició i crema de falles tradicionals a la plaça Coprínceps on també tindrà lloc el Bateig del foc amb un assaig general.

El diumenge 23 de juny la Flama del Canigó arriba a Casa de la vall, i el nostre pubillatge 2019, juntament amb els trabucaires, seran els encarregats d'anar a recollir-la per portar-la a Escaldes-Engordany i a la nit encendre les Falles i la foguera. A partir de les onze de la nit, pels carrers de la parròquia es podran veure els petits fallaires de colors i la cremada oficial de les falles, a càrrec dels fallaires de la parròquia (Sortida: Plaça Santa Anna, Av. Carlemany, Passatge de l'Arnaldeta de Caboet, Av. de les Nacions Unides). Un cop arribats davant de la foguera, el pubillatge llegirà el manifest i per acabar mini fallaires i Fallaires ballaran al tomb de la foguera per després procedir a la seva encesa, perquè el que és vell cremi i el bo pugui entrar! Però la festa no s'acabarà aquí i la UPTEE oferirà a tots els assistents, coca amb xocolata i el famós còctel explosiu. Per animar la festa "PARTIVAL HITS SESSION", farà ballar al públic amb els èxits musicals d'ara i d'abans.

Us esperem a tots a la Revetlla de sant Joan d'Escaldes-Engordany.