Inici / Cultura / Celebrem la Festa de la Parròquia

Celebrem la Festa de la Parròquia

Un any més hem celebrat amb vosaltres el dia de la parròquia, aquest any en fem 41 i no han faltat activitats per a tothom i el ja tradicional plat d'arròs.

Amb un dia esplèndid vam començar ballant sardanes a la pl. Coprínceps i a les 12 del migdia ens uníem a la resta de poblacions catalanes per la ballada de La Universal.

Els més petits de la casa ho tenien tot a punt per a no parar de jugar amb els jocs gegants a l'aparcament del Pouader i el circuit d'educació viària del servei de circulació, una bona manera d'esperar que l'arròs estigues al seu punt. Tampoc va faltar a la cita l'Esbart Santa Anna amb una mostra dels balls dels més petits fins al cos de dansa. Un dels moments importants del dia va ser l'entrega oficial al pubillatge 2019, del pin de plata del Comú d'Escaldes-Engordany, on totes les autoritats els van felicitar per la tasca que duen a terme, portant allà on van, la representació de la parròquia.

Arriba el moment més esperat i l'arròs surt del foc... 1800 racions d'arròs de muntanya cuinada des de primera hora del matí, acompanyat de bon ambient, familiars i amics.

El fi de festa el van posar musicalment parlant, les The Swing Girls, amb el seu tribut a les cançons dels anys quaranta, cinquanta i seixanta. Un any més moltissimes gràcies a tots per fer-ho possible.