Inici / Turisme / Dissabte festa Vivand i tret de sortida a l’exposició d’art al carrer d’aquest estiu

Dissabte festa Vivand i tret de sortida a l’exposició d’art al carrer d’aquest estiu

Festa Vivand i tret de sortida a l’exposició d’art al carrer d’aquest estiu

Una vegada acabades les obres de l’avinguda Carlemany, en el tram comprès entre el carrer de la Unió i l’avinguda de les Escoles, ja es pot gaudir d’aquest espai plenament adreçat als vianants. Per tal de donar la benvinguda a l’estiu, aquest dissabte 29 de juny passaran moltes coses a Vivand.

Des del Comú d’Escaldes-Engordany s’ha organitzat la festa Vivand que tindrà lloc aquest dissabte 29 de juny a partir de dos quarts de sis de la tarda fins a les dotze de la nit. Una festa que també donarà el tret de sortida a una exposició d’art al carrer que durarà fins a finals de setembre.

Els protagonistes d’aquesta exposició seran els caragols provinents del moviment artístic italià “cracking art”. Un moviment que vol sensibilitzar a la societat sobre la importància de respectar el medi ambient a través del reciclatge del plàstic en obres d’art. La mostra que es podrà veure a partir de dissabte s’exposarà al llarg de tota l’avinguda en el tram per a vianants i està formada per 3 caragols de grans dimensions, 13 caragols mitjans i 5 caragols petits.

Més informació a www.crackingart.com.

Espectacles relacionats amb l'art

La festa Vivand començarà a dos quarts de sis de la tarda amb espectacles itinerants durant tota la jornada fins a les deu de la nit. Els espectacles tindran com a fil conductor l’art i també hi haurà música en directe amb diferents grups de música a cada encreuament de l’avinguda Carlemany (violinistes, guitarristes, ...). Així les persones que es passegin per Vivand aquest dissabte a la tarda es podran creuar amb “las Meninas” de Velázquez o les Xanqueres de Joan Miró. Tampoc podien faltar les activitats per a infants i moltes més activitats com la presència de tres il·lustradors que realitzaran caricatures en directe.

Espectacle de cloenda amb llum, color i música

Un altre dels punts forts d’aquesta festa serà l’espectacle de llum, color i música anomenat “Suspès” amb globus, a càrrec de Playsmodes. En aquest cas, serà a les 10 de la nit a la plaça Coprínceps i es faran passis de 15 minuts fins a les 12 de la nit.

Més informació a www.playmodes.com/home/suspes/.