Inici / Cultura / Programació del 35è Festival Colors de Música d’Escaldes-Engordany

Programació del 35è Festival Colors de Música d’Escaldes-Engordany

La programació del 35è Festival Colors de Música d’Escaldes-Engordany continua aquest estiu amb un dels clàssics com és la setmana de Jazz al carrer del 8 al 13 de juliol a la plaça Coprínceps. Agafarà el relleu el cicle Músiques del món durant tot el mes d’agost de dilluns a dijous amb els ritmes més diversos de formacions nacionals i internacionals.

I un any més, la plaça Coprínceps tornarà a ser l’escenari de les cinc Nits del món a partir de les 21h., unes vetllades de música i gastronomia que ens traslladen a diferents indrets del món.

  • 4 de juliol, Nit a Sao Paulo.
  • 18 de juliol Nit del Silenci que ja arriba a la cinquena edició.
  • 1 d’agost Nit a Tijuana.
  • 15 d’agost Nit al barri de Gràcia.

I tancarà el cicle de Nits del món amb una Nit a Detroit el 29 d’agost per homenatjar a la reina del soul, Aretha Franklin. 

Una de les novetats que s’inclou dins de la programació d’aquest 35è Festival, és l’espectacle que tindrà lloc el dies 19 i 20 de juliol a Engolasters, amb motiu de la tercera biennal L’ANDART. Es tracta d’un espectacle de contemplació auditiva i visual en el que l’espectador està immers en un ambient de quietud i calma.

La parròquia també acollirà concerts en col·laboració amb l’ONCA, el festival Sax Fest, el Festival Internacional d’Orgue d’Andorra a l’església Sant Pere Màrtir.

Colors de música també inclou la segona edició de la jornada Més Colors orientada a dotar als músics del país i al públic general de recursos de creació sonora basats en les últimes tecnologies i tendències del món de la música. Aquesta iniciativa s’organitza amb la col·laboració de l’Associació de Músics d’Andorra (ASMA). Serà el 16 de novembre a la biblioteca comunal.

 Respecte als concerts de “gran format” a la sala Prat del Roure, el dia 10 d’octubre tindrà lloc

Hija de la luna – Homenatge a Mecano. Per commemorar el 25è aniversari del tour Aidalai, neix Hija de la luna, un tribut al grup més important del pop espanyol: Mecano. La banda representa els temes de la gira AiDalai Tour, rescatant també altres grans èxits de Mecano.

 Com ja és tradició, clourà la 35a edició del Festival Colors de música el concert de gospel amb la formació The Campbell Brother el dia 7 de desembre a l’església de Sant Pere Màrtir.