Inici / Cultura / Arriba la Festa Major 2019 d'Escaldes-Engordany

Arriba la Festa Major 2019 d'Escaldes-Engordany

Els dies 24, 25, 26 i 27 de juliol la parròquia s'omplirà d'activitats per a petits i grans, com la cercavila de trabucaires i el pubillatge per donar el tret de sortida, el "summer market", food trucks, concerts, inflables infantils, sardanes... i les ja característiques actuacions de l'orquestra Maravella, el tradicional ball de Santa Anna o el concert de Dr. Prats i l'original "Los40 on Tour" un clàssic de l'estiu.

El Conseller de cultura ha agraït als membres de la Unió Proturisme d'Escaldes-Engordany i a l'esbart Santa Anna tota la dedicació i bona feina que han estat realitzant duran els darrers anys. "La major part de l'èxit d'aquestes festes i tradicions és el resultat d'un gran equip de persones, que treballen amb molta dedicació perquè tothom pugui gaudir d'una gran Festa Major".

Així doncs la Festa major la inaugurarà el pròxim 20 de juliol a les deu de la nit a la sala Prat del Roure, l'Esbart Santa Anna, amb el festival Pinzellades. Un festival molt especial perquè servirà per a recordar i treure del baül, balls dels inicis, balls que fa temps que no es ballen i que cal recordar que formen part de l'històric d'aquesta entitat, que el 2020 celebrarà el 70 aniversari.

Descarrega't el programa aquí.