1 / 9
1 / 9
1 / 9
1 / 9
1 / 9
1 / 9
1 / 9
1 / 9
1 / 9

Nit a Gracia amb ritmes multiculturals

Dijous passat, 15 d'agost, en el marc de les Nits del món, la plaça Coprínceps es va convertir en la plaça Rius i Taulet del barri de Gracia. Un barri que compta amb més de dos-cents anys d'història. Un barri conegut a la ciutat comtal per la seva multiculturalitat i per conservar la ser l'essència d'un poble dins una metròpoli.

Les festes de Gracia són un referent per tota la ciutat i actualment també ho són com a reclam turístic. Tots els veïns es bolquen durant gairebé un any en pensar i realitzar la decoració dels seus carrers convertint el barri per uns dies en un museu fet per ells mateixos.

El Grup Maruja Limón, va portar amb les seves melodies, l'esperit que es viu durant les seves festes a la nostra plaça Coprínceps. Per una nit Gracia, es va instal·lar a la nostra parròquia amb els ritmes llatins, la música mediterrània i el pop, tot amb arrels flamenques. El quintet femení, que ha estat grup revelació als premis ARC 2018 i triomfen allà on van amb les seves composicions mestisses, que fan ballar a tots els que tenen el plaer de gaudir d'elles.

Dijous 29 d'agost, Nits del món tanca cicle amb Nit a Detroit. No us perdeu una visita als EUA de la mà del grup Think, i el seu homenatge a la gran reina del soul, Aretha Franklin.