Inici / Comunicació / 3ª “Cursa Ciclista Infantil Comú d’Escaldes-Engordany – GP Joaquím “Purito” Rodríguez

3ª “Cursa Ciclista Infantil Comú d’Escaldes-Engordany – GP Joaquím “Purito” Rodríguez

 

Escaldes-Engordany i l'Sprint Club Andorra organitzen la 3a cursa ciclista infantil, puntuable per la Copa Catalana, amb la col·laboració de Joaquím "Purito" Rodríguez El proper 31d'agost tindrà lloc a la parròquia la 3a "Cursa Ciclista Infantil Comú d'Escaldes-Engordany – GP Joaquím "Purito" Rodríguez.

Amb aquesta proposta i el suport de l'Sprint Club Andorra, el Comú segueix apostant per l'esport de base i l'organització d'esdeveniments esportius únics al país.

La cursa, que acollirà ciclistes del país i de fora, amb edats compreses entre 5 i 15 anys, entrarà dins el calendari de la Copa Catalunya Infantil. Els corredors competiran en un circuit urbà tancat d'1 km de corda que prendrà sortida al carrer dels Veedors, seguint el circuit per carrer François Mitterrand, Passeig del Valira, carrer de la Constitució, carrer François Mitterrand, avinguda de les Nacions Unides, carrer dels Paraires i arribada al carrer dels Veedors novament.

Els Pre-Benjamins (5 i 6 anys) hauran de realitzar 2 voltes al circuit; els Benjamins (7 i 8 anys), 4 voltes; els Principiants (9 i 10 anys), 6 voltes; els Alevins (11 i 12 anys), 10 voltes i els Infantils (13 i 14 anys), 20 voltes.

Com en els anteriors edicions el Prat del Roure serà el lloc de recollida de dorsals i la zona on a les 13:30h es farà l'entrega de trofeus i s'oferirà als participants i acompanyants una hamburguesada a les 14h.

Us esperem a tots!